Administratiekantoor Ellen Brinkman

Administratiekantoor Ellen Brinkman

- Sterren

Administratiekantoor

Administratiekantoor Ellen Brinkman heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe klanten. Daarom kun je nu helaas geen contact opnemen.
  • Zelfstandig Professional
  • Best

Mijn kantoor is kleinschalig. Met mijn klanten heb ik natuurlijk een zakelijke relatie, maar ik heb ook met allemaal persoonlijk contact. Ook in de avonduren als dat zo uitkomt.

Voor veel ZZP-er is de boekhouding een noodzakelijk kwaad. Ze vinden het moeilijk of gewoon niet leuk. Bovendien besteden ze hun tijd liever aan hun vak.
Uitbesteden maakt dit mogelijk en hoeft niet duur te zijn.
Ik bespreek graag op welke manier ik u kan ondersteunen.

De Experts

Ellen Brinkman

Ellen Brinkman

Boekhouder en budgetcoach

Klantenstop

Balans is belangrijk, niet alleen in de boekhouding maar op allerlei gebieden. Ik ben handig met cijfers en heb veel affiniteit met automatisering. Maar ik vind het ook heel leuk om samen te werken met mensen met diverse achtergronden. Die balans vond ik toen ik in 2011, na bijna 20 jaar in loondienst in diverse functies, startte met mijn eenmanszaak. De balans tussen werk en privé vind ik door flexibel te zijn met werktijden. Als het zo uitkomt 's avonds werken, om overdag als het nodig is (of leuk) iets anders te doen. De administratie is van de ondernemer. Ik ondersteun waar dat gewenst of noodzakelijk is. Voor de één doe ik de hele boekhouding, voor de ander alleen periodiek een controle. Hier zoeken we de balans: tussen zelf doen en uitbesteden, afhankelijk van de vaardigheden en beschikbare tijd van de ondernemer.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Administratiekantoor Ellen Brinkman


Werk je met Administratiekantoor Ellen Brinkman samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Administratiekantoor Ellen Brinkman heeft nog geen reviews