AFDA administratie

AFDA administratie

- Sterren

Administratiekantoor

  • < 10 co-workers
  • Ermelo

AFDA administratie is gevestigd in Ermelo. Het is een no-nonsense administratiekantoor met de focus op het ondersteunen van de MKB, ZZP, particulier en de startende ondernemer bij het verzorgen van financiële administratie, fiscale aangiftes en de jaarrekening.

Ons team bestaat uit 8 professionals, gespecialiseerd in o.a. het verwerken en controleren van administraties, het verzorgen van salarisadministraties, het opmaken van jaarrekeningen, publicatiestukken en fiscale aangiftes.

Om gespecialiseerd te blijven scholen wij ons voortdurend bij. Niet alleen voor de veranderingen in het vakgebied, maar ook voor onze software.

Hierdoor kunnen wij u altijd van dienst zijn bij al uw vragen. Als wij specialistische kennis nodig hebben, maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk waarin wij onze vraagstukken kunnen uitzetten. Zo zijn wij op alles voorbereid!

Als u meer over ons wilt weten, neem dan contact met ons op via website, e-mail of telefoon.

De Experts

Robin Pees

Robin Pees

Assistent Accountant

Mijn naam is Robin Pees en ik ondersteun ondernemers met de financiële en fiscale aspecten van de onderneming. Mijn drive is om mensen en ondernemers te ondersteunen met mijn vakkennis. Dan heb ik het over de verwerking van de financiële administratie, fiscale aangiftes, het opstellen van de jaarcijfers en advisering. Ook de ontwikkelingen in het vak en om hiervan op de hoogte te blijven motiveren mij. Wat ik voor de klant wil bereiken is een administratie die goed in elkaar is gezet en niet te ingewikkeld is om in te werken. Ook wil ik de klant ondersteunen waar nodig, hier zijn een goede communicatie en duidelijke afspraken voor nodig. Om dit allemaal te kunnen verwezelijken komen mijn kwaliteiten zoals analytisch denkvermogen, proactieve houding en goede communicatie vaardigheden goed te pas.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van AFDA administratie


Werk je met AFDA administratie samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

AFDA administratie heeft nog geen reviews