Blik op Winst

Blik op Winst

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Sprundel

Wil je het allerbeste halen uit jezelf én uit je bedrijf met Profit First?
Ben je klaar voor meer WINST, een vast salaris, vrijheid, rust, financiële onafhankelijkheid én zekerheid?

Voel je dat er veel meer winst uit je business te halen is dan wat er nu is?

Ben je klaar om op een hele andere manier je geldstromen te gaan managen dan wat je tot nu toe hebt gedaan?

Ben je klaar voor méér WINST, een goed vast salaris, vrijheid, rust, financiële onafhankelijkheid, zekerheid en het leven waar je van droomt?

Ik ben Anita van de Broek, gecertificeerd Profit First Professional en het is mijn missie om ondernemers als jij te begeleiden naar een financieel gezond(er) en winstgevend(er) bedrijf. Met als doel financiële onafhankelijkheid en zekerheid voor later!

De Experts

Anita van den Broek

Anita van den Broek

Winstadviseur

Ik ben Anita van den Broek, begin 2020 gestart met het opzetten van mijn eigen bedrijf om ondernemers te ondersteunen bij hun administratie nadat ik ruim 10 jaar werkzaam ben geweest in de accountancy. Hier was ik het meest aan de slag voor zelfstandige ondernemers en ondernemers in het MKB waarbij ik het gehele traject verzorgde. Van het verzorgen van een administratie tot het opstellen van hun jaarcijfers en daarna de aangiften. Vervolgens ben ik in het bedrijfsleven terechtgekomen waar ik een volledige administratie heb verzorgd van een 5 kinderdagverblijven en een BSO (wat ik momenteel nog steeds doe). Nadat ik voor mezelf startte ben ik in aanraking gekomen met Profit First en dat voelde zo goed dat ik daar meer van wilde weten. Inmiddels ben ik bijna gecertificeerd Profit First Professional waar ik vele ondernemers mee wil gaan helpen. Want leven van de restjes? Daar ben je tot slot van rekening geen ondernemer voor geworden. Het is mijn missie om ondernemers te begeleiden naar een financieel gezond en zo’n winstgevend mogelijk bedrijf. Met als doel, (financiële) onafhankelijkheid en zekerheid voor later!

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Blik op Winst


Werk je met Blik op Winst samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Aniek Straatman

  Pura Vida - Green & Organic Beauty

  5,0 Sterren

  ik ben super tevreden. ze legt me duidelijk uit welke stappen we elke keer moeten maken. echt ontzettend mee geholpen met Anita!

 • Marc Arends

  Marc Arends Identiteit & Communicatie

  5,0 Sterren
  Review voor Anita van den Broek

  Hele fijne samenwerking, heldere uitleg en denkt écht met je mee volgens de Profit first methode en zorgt daardoor voor een overzichtelijke administratie die voor je werkt.