Bloei

Bloei

- Sterren

Advies

  • Zelfstandig Professional
  • Almelo

Bloei helpt bedrijven in de groei bij het versneld professionaliseren van financieel management, human resources management en interne processen. Na een fase van gezonde groei krijgen deze zaken voor het eerst écht prioriteit. Maar in hoeverre kan de organisatie hierop anticiperen? En is de kennis van de medewerkers toereikend?

Door gerichte coaching en de inzet van praktische tools helpt Bloei kennis binnen de organisatie te laten groeien, processen te optimaliseren en dit alles duurzaam te borgen. Medewerkers vormen hierbij een belangrijke schakel.

De resultaatgerichte aanpak van Bloei garandeert een professionele, effectieve inhaalslag en leidt bovendien tot kostenbesparingen.

De Experts

Karin Gombert

Karin Gombert

Advies finance/hrm/processen

Mijn naam is Karin Gombert. Door mijn kennis te delen, help ik anderen vooruit. Vanuit die gedachte ben ik Bloei gestart. Na jarenlang te hebben gewerkt in de accountancy en als controller en hr-consultant bij commerciële organisaties, breng ik sinds 2011 met Bloei mijn kennis, ervaring én enthousiasme over op bedrijven in het mkb. Via Bloei help ik bedrijven versneld te professionaliseren in een fase van groei of verandering. Als echtgenote van een ondernemer heb ik van dichtbij ervaren dat het een behoorlijke uitdaging is om hierin de beste weg te vinden. Een frisse, professionele blik van buitenaf is dan heilzaam. Door kennisoverdracht, persoonlijke coaching en de implementatie van praktische tools help ik ondernemers en medewerkers om financieel management, human resources management en interne processen te structureren en verbeteren. Kwaliteit, efficiency en persoonlijke groei staan hierbij centraal. Ik geef medewerkers de nodige steun in de rug, waarna zij op eigen kracht – en dus met minimale externe hulp – vooruit kunnen. De diensten die ik aanbied, heb ik reeds met succes toegepast of ingevoerd bij andere organisaties.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Bloei


Werk je met Bloei samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Bloei heeft nog geen reviews