Boekhouden.support

Boekhouden.support

5,0 Sterren

Administratie- en advieskantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Breda
 • Moneybird-ambassadeur

Boekhouden.support richt zich op het persoonlijk ondersteunen van ondernemers met boekhoudkundige of fiscale vragen. Inmiddels heeft Boekhouden.Support al een hele diverse klantenportefeuille opgebouwd. Wij bedienen kleine zzp'ers, zoals klusjesmannen en zorgverleners, tot en met complexe holding Bv's. Een belangrijk voordeel van onze support is dat deze op afstand kan plaatsvinden. Natuurlijk kunnen wij onze diensten ook op locatie verrichten, dit is volledig afhankelijk van je voorkeur.

De Experts

Peter Aubroeck

Peter Aubroeck

Boekhouder

Welkom, mijn naam is Peter Aubroeck. Aanvankelijk ben ik begonnen als een eenmanszaak, genaamd P.A.-Boekhouden. Na verloop van tijd kwamen er steeds meer en hele diverse bedrijven bij in mijn klantenbestand. Sommige waren op zoek naar eenmalige ondersteuning andere wilden graag hun hele administratie uitbesteden. Vaak bleek dat de ondersteuning periodiek terug kwam daarom heb ik Boekhouden.support opgericht waarmee ik klanten ondersteun die zelf hun administratie doen maar soms toch gerichte vragen hebben of gewoon even willen dat ik meekijk of ze het goed gedaan hebben.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Boekhouden.support


Werk je met Boekhouden.support samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Kevin Budts

  KVN4WEB

  5,0 Sterren

  Uitermate tevreden van Boekhouden.support. Als ZZP'er hou ik zelf mijn dagelijkse boekhouding op orde. Eventuele correcties, de jaarafsluiting en aangifte inkomstenbelasting worden door Boekhouden.support steeds netjes verzorgd.

 • Peter Bruns

  P-tax

  5,0 Sterren

  Neemt de tijd om op afstand mee te kijken via een beeldverbinding.