Bsd Tax

Bsd Tax

- Sterren

Belasting en administratiekantoor

  • < 10 co-workers
  • Zwijndrecht en Breda
  • Moneybird-ambassadeur

Ons kantoor heeft 2 vestigingen in Breda en Zwijndrecht waarbij Sabrina verantwoordelijk is voor kantoor Breda en John voor kantoor Zwijndrecht. John en Sabrina zijn fiscalist in hart en nieren en focussen hun werkzaamheden het liefst daarop.
Samen met onze boekhouders, werkzaam op kantoor Breda, hebben wij ons Moneybird compleet eigen gemaakt. Wanneer je bij ons start maken wij je daarin wegwijs en ook voor ondersteunende taken of complete administratieve ontzorging zijn wij beschikbaar.

Sabrina Struijs, BBA RB en Lid VFM, is sinds 1998 actief in het fiscale vak, John Struijs sinds 1981.
Bsd Tax is aangesloten bij het Register Belasting Adviseurs en bij de Vereniging voor Fiscale Mediation.

De Experts

Sabrina Struijs

Sabrina Struijs

Fiscalist

Al van jongs af aan is de fiscaliteit mij met de paplepel ingegoten. Klanten van mijn vader die ruim 30 jaar geleden bij ons thuis (kantoor aan huis) kwamen voor de belastingaangifte, komen nu ook bij mij. Ik heb fiscaal recht gestudeerd en tot 2012 voor de grote kantoren gewerkt (Loyens & Loeff en BDO). Vervolgens heb ik de stap gezet om door te gaan als 2e zelfstandige vestiging naast het kantoor van mijn vader en dat is goed bevallen, het bedrijf groeide dusdanig dat we een paar jaar later personeel in dienst konden nemen. Ik vind het leuk om met het dynamische vak van belastingen bezig te zijn en cijfers / het begrijpen van de boekhouding zijn daar een essentieel onderdeel van. Want aan de hand van die cijfers kun je een klant fiscaal goed adviseren. Daarnaast ben ik ook aangesloten bij de VFM, vereniging van fiscale mediators. Het is fijn als je klanten en de belastingdienst nader tot elkaar kan brengen in ogenschijnlijk uitzichtloze situaties.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Bsd Tax


Werk je met Bsd Tax samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Bsd Tax heeft nog geen reviews