Creatals | Jouw eigen BoekhoudCheerleader

Creatals | Jouw eigen BoekhoudCheerleader

5.0 Sterren

Administratiekantoor

Contact

Maak kennis met Creatals | Jouw eigen BoekhoudCheerleader

Neer Zelfstandig Professional

Mijn bedrijf heet Creatals en bestaat sinds mei 2016. Mijn bedrijfsnaam is een combinatie van creatief en Chantal. De s staat voor (de vorm van een) duizendpoot. Het betekent eigenlijk Chantal, de creatieve duizendpoot.
Ik richt me dan ook voornamelijk op (startende) creatieve ondernemers.
Mijn bedrijf begon met één tak van sport. Dat was bij bedrijven de financiële administratie op orde brengen en houden incl. btw-aangiftes.
In de loop van de tijd is er een tak bij gekomen. Het coachen van (startende) creatieve ondernemers die worstelen met het opbouwen van een financieel onafhankelijk bedrijf.

Ik ben van mening dat ondernemers zelf hun boekhouding moeten kunnen doen en dat ze altijd en overal inzicht en overzicht hebben in hun cijfers. Ik leer hen om een goed fundament (de boekhouding) van hun bedrijf neer te leggen en hoe ze dan met de juiste moneymindset hun geld/financiën kunnen managen. Ik coach, ik teach, ik moedig aan, ik begeleid en reik tools aan zodat ze leren hoe ze financieel onafhankelijk kunnen ondernemen. Ik leer hen hoe ze hun boekhouding zo eenvoudig en efficiënt mogelijk kunnen doen zodat het hen weinig tijd per week kost. Maar ook dat er lol in krijgen en het niet meer zien als een noodzakelijk kwaad.

Ik ben daarom altijd op zoek naar online boekhoudingen / systemen die het de ondernemer zo makkelijk mogelijk maken, ondanks dat ze misschien weinig kennis van boekhouden hebben.

Wanneer ondernemers met een hulpvraag bij mij komen waar ik hen zelf niet mee kan helpen schakel ik één van mijn collega's uit het boekhoud vak in, waar ik een samenwerkingsverband mee heb.


Diensten
In huis
 • Begeleiding bij zelf boekhouden
 • Btw aangifte
 • Software inrichting administratie
 • Startersbegeleiding
 • Workshops & cursussen
Door derden
 • Inkomstenbelasting
 • Jaarrekening
 • Personeel advies
 • Salarisadministratie

Prijsstelling
 • Prijs range: €50.00 tot €697.00
 • Afrekenen op basis van abonnementen
 • Afrekenen op basis van vaste prijs
Organisatie

De Experts

 • Chantal van der Leeden

  Chantal van der Leeden

  BoekhoudCoach

  Ik ben Chantal van der Leeden, momenteel 47 jaar jong en ik woon in het Midden-Limburgse Neer. Ben getrouwd met Fred. Samen hebben we 2 dochters. 1 van 18 en 1 van 12 jaar oud. Muziek maken en luisteren is heel belangrijk voor het hele gezin. Er gaat geen dag voorbij zonder muziek. Ik zie mezelf als een heel creatief persoon. Ik zing, ik knip haar, ik zet gellak nagels, ik fotografeer en ik heb sieraden ontworpen en gemaakt. Mijn eigen creativiteit zorgt er voor dat ik me onder andere op de creatieve vrouwelijke ondernemer richt. Door alle automatiseringen is er de afgelopen jaren al heel veel veranderd in boekhoudland en het boekhoud vak. Naar mijn mening zullen boekhouders daarin mee moeten veranderen, meer een adviserende rol aannemen en open staan voor alle nieuwe mogelijkheden om hun klanten te helpen. Voor de ondernemer wordt het steeds makkelijker om hun eigen boekhouding te doen, ook al ervaren zij dat vaak als lastig en tijdrovend. Ik ben van mening dat iedere ondernemer dat zelf moet kunnen doen en dat zij altijd op de hoogte moeten zijn van de financiële toestand van hun bedrijf. Dat is een van de redenen dat ik mij vooral richt op ondernemers die zelf hun boekhouding willen doen. Ik leer ze hoe ze dat op een eenvoudige, efficiënte en tijdsbesparende manier kunnen doen. En voor degene die dat willen leer ik hoe ze met de juiste moneymindset slim met hun geld omgaan en hoe ze financieel onafhankelijk kunnen ondernemen. De ondernemers die hun boekhouding willen uitbesteden kunnen uiteraard ook bij mij terecht. Ik vind het belangrijk dat klanten bij mij passen en ik bij hen, dat er een klik is. Daarom ga ik ook niet zo maar een samenwerking aan. Ik ga altijd eerst een kennismakingsgesprek aan, zodat ik de klant en haar bedrijf beter leer kennen en te weten kom wat precies de hulpvraag is. Bovendien vind ik het ook belangrijk om te weten wat haar dromen en doelen zijn zodat daar naar toe gewerkt kan worden. Het gesprek is ook bedoeld zodat de ondernemer mij leert kennen. Als het goed voelt voor beide partijen kan de samenwerking van start gaan.

Recensies

2 recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Creatals | Jouw eigen BoekhoudCheerleader
Vakkennis 5.0
Uitleg 5.0
Verplaatsen in mijn situatie 5.0
Afspraken nakomen 5.0
Prijs-/kwaliteit verhouding 5.0
Transparante werk/kosten 5.0

 • Coby Tonnaer · Coby Tonnaer · 11-09-2022 · Review voor Chantal van der Leeden 5.0

  Chantal ontzorgt mij, zo fijn


 • Coby Tonnaer · Coby Tonnaer · 12-07-2021 · Review voor Chantal van der Leeden 5.0

  Chantal is op de eerste plaats een hele lieve vriendelijke vrouw. Professioneel en kundig en bovenal zeer geduldig Ik zou haar zeker aanraden .