DDM Finance

DDM Finance

5,0 Sterren

Administratiekantoor

  • Zelfstandig Professional
  • Zevenbergen

Financiële administratie is een cruciaal aspect voor ieder bedrijf. Niet het leukste werk, wel belangrijk. DDM Finance is een administratiekantoor voor ZZP en MKB en biedt verschillende diensten aan om deze administratieve klus uit handen te nemen. Zo kunnen ondernemers blijven ondernemen en worden ze ondersteund en geadviseerd op financieel vlak. Denk hierbij aan taken zoals het verwerken van inkomende en uitgaande facturen en het opstellen van financiële overzichten, of het opstellen van de jaarrekening. Daarnaast heeft DDM Finance ook de kennis en expertise in huis om ervoor te zorgen dat jouw belastingaangifte op de juiste manier en tijdig wordt ingevuld.

Elk project is maatwerk, met een specifieke en persoonlijke benadering. Dankzij de vele jaren aan ervaring in de accountancy wereld weet je in ieder geval zeker dat jouw zaken bij DDM Finance in deskundige handen zijn.

Eén vast aanspreekpunt. Professioneel en vertrouwd contact. Heb je vragen? DDM Finance staat voor je klaar met een directe, open en pro-actieve aanpak. Heb je interesse in de dienstverlening van DDM Finance of wil je informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

De Experts

Danny Dik

Danny Dik

Administrateur

Na ruime ervaring opgedaan te hebben in de accountancy was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Een eigen administratiekantoor is altijd al een droom geweest van mij. Mijn specialisatie ligt vooral bij het verwerken van de administratie, het doen van aangifte omzet- en inkomstenbelasting en het geven van fiscaal advies. Ik richt mij met name op ZZP’ers en het MKB.. Ik haal heel veel energie uit het maatwerk dat ik voor mijn klanten mag verzorgen met een specifieke en persoonlijke benadering. Kan ik je helpen met de administratie van jouw bedrijf?

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van DDM Finance


Werk je met DDM Finance samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

  • Local Taste

    Local Taste

    5,0 Sterren

    Toen ik het verzoek kreeg een review voor mijn adviseur achter te laten moest ik dit wel direct doen want ik ben razend enthousiast over DDM Finance. Ik wordt vakkundig geholpen, hij heeft me enorm uit de brand geholpen en denkt altijd mee. Super!