De Structuurmakers

De Structuurmakers

5,0 Sterren

Business support & advies

 • Zelfstandig Professional
 • Haarlem

Het is mijn missie om jou als ambitieuze ondernemer te helpen met zaken waar jij geen tijd meer voor hebt, maar die wel essentieel zijn om je bedrijf te laten groeien.

Mijn focus ligt op ontzorgen, in de breedste zin van het woord, zodat jouw prioriteit ligt bij jouw core business. Als Online Business Partner kijk ik kritisch met je mee, geef ik eerlijke en waardevolle feedback en maak ik vooral de weg vrij van ‘geregel en gedoe’. Door mijn inzet ervaar jij overzicht, meer vrijheid en focus. Zo ben jij in staat om je bedrijf stevig in de markt te zetten en meer omzet te genereren.

Enkele diensten die ik aanbied:
- Business management support
- Financiele administratie
- organisatie van events
- 1 op 1 trainingen Moneybird (automatiseren van jouw boekhouding zodat je het eenvoudig zelf kan doen)

De Experts

Kimberley Hamilton

Kimberley Hamilton

Online Business Manager

Organiseren, regelen, overzicht en structuur aanbrengen zijn zaken waar ik intens blij van word! Het is mijn missie om jou als ambitieuze ondernemer te helpen met zaken waar jij geen tijd meer voor hebt, maar die wel essentieel zijn om je bedrijf te laten groeien. Mijn focus ligt op ontzorgen, in de breedste zin van het woord, zodat jouw prioriteit ligt bij jouw core business. Als Online Business Partner kijk ik kritisch met je mee, geef ik eerlijke en waardevolle feedback en maak ik vooral de weg vrij van ‘geregel en gedoe’. Door mijn inzet ervaar jij overzicht, meer vrijheid en focus. Zo ben jij in staat om je bedrijf stevig in de markt te zetten en meer omzet te genereren. Enkele diensten die ik aanbied: - Business management support - Financiele administratie - organisatie van events - 1 op 1 trainingen Moneybird (automatiseren van jouw boekhouding zodat je het eenvoudig zelf kan doen)

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van De Structuurmakers


Werk je met De Structuurmakers samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

4,5 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Mieke Schuurman

  Mieke Schuurman

  5,0 Sterren
  Review voor Kimberley Hamilton

  Jeetje iedereen zou een Kimberley in zijn of haar leven moeten hebben. Wat een verlichting biedt zij. Ik liep in Moneybird vast tegen een vraag m.b.t. de rapporten en mijn hele administratie was een beetje een chaos in het systeem. Kimberley heeft heel 2021 rechtgetrokken en gezorgd dat ik het nu makkelijk zelf bij kan houden. De vraag waar ik oorspronkelijk voor kwam die kan helaas alleen een boekhouder oplossen, dus bleek veel technischer dan gedacht. Maar daardoor ben ik wel bij Kimberley terecht gekomen en zij heeft mij zo goed geholpen! Vaak nemen dit soort klussen veel brainspace in, die ik liever inzet voor hetgeen ik goed kan en waar ik energie van krijg. Dus als dat uit handen genomen wordt geeft dat weer zoveel ruimte voor groei als ondernemer! Het liefste zou ik blijven werken met Kimberley, maar ze heeft het zo goed gedaan dat ze zichzelf onnodig heeft gemaakt ;) Maar als mijn bedrijf in de toekomst verder gaat groeien en ik weer extra hulp nodig heb weet ik Kimberley zeker te vinden!

 • John

  Paintworks JLD

  5,0 Sterren
  Review voor Kimberley Hamilton

  I found House of Hamilton excellent value for money and very helpful in helping and carrying out my paperwork for tax purposes, Kimberly iwas helpful in guiding me through the procedure making it an easy process , I definitely recommend House of Hamilton and shall be using them for all my tax queries and work.