Duidelijk Accountants

Duidelijk Accountants

5,0 Sterren

Accountantskantoor

 • < 10 co-workers
 • Krommenie

Duidelijk, persoonlijk, pro-actief, professioneel

Heb jij al een winstgevend plan? We helpen je om je bedrijf gezond maken en te houden. Ieder kwartaal monitoren we of je op schema ligt. Ben jij er klaar voor om de stap te zetten om dichter bij je doelen te komen?

De Experts

Linda Tuijn

Linda Tuijn

Winstadviseur/ accountant

Wij helpen je graag bij het maken van een winstgevend plan en het realiseren daarvan. Per kwartaal monitoren we of je op schema ligt. Ben jij er klaar voor om de stap te zetten om dichter bij je doelen te komen?

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Duidelijk Accountants


Werk je met Duidelijk Accountants samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

4,5 Sterren

Transparante werk/kosten

4,5 Sterren

Recensies

 • Anne Vrieze

  BRAV Holding BV

  4,5 Sterren

  Sinds 2016 werk ik naar tevredenheid samen met Duidelijk Accountants. Ik heb voor hen gekozen omdat ze bereid waren om online samen te werken met Moneybird.

 • Mechel Mangelmans

  MeerMogelijkheden

  5,0 Sterren
  Review voor Linda Tuijn

  Erg blij met de ondersteuning van Linda an haar team. Fijn dat alles online is. Prettig en deskundige ondersteuning. Ofwel aan aanrader!

 • Jacqueline Oldenburg

  Jacqueline Oldenburg Projecten

  5,0 Sterren
  Review voor Linda Tuijn

  Ik werk al jaren samen met Linda. Ze is benaderbaar (dat is niet vanzelfsprekend binnen groter groeiende accountantskantoren wat mij betreft), legt goed uit en is erg betrokken. Als je klant bij haar wordt, weet ze binnen de kortste keren hoe ze jou financieel het beste kan adviseren. Ze is pro-actief en houdt zich heel goed op de hoogte van wat er speelt binnen de markt in het algemeen en de jouwe in het bijzonder. En transparant in haar bedrijfsvoering. Wat mij betreft dé ideale accountant.

 • Anne Vrieze

  BRAV Holding BV

  5,0 Sterren
  Review voor Linda Tuijn

  Ik werk sinds eind 2016 samen met Linda, nadat ik afscheid had genomen van mijn ouderwetse boekhouder die weigerde online samen te werken. Dat is juist fijn aan Linda: De online samenwerking via Moneybird. Daarbij geeft ze goed advies, gevraagd en ongevraagd. Ik ben nog steeds superblij met de manier waarop Linda en haar medewerkers mij helpen vanuit hun kleinschalige kantoor. Alleen al de ondersteuning bij het overgaan van een eenmanszaak naar een BV, ik had echt niet zonder Duidelijk Accountants gekund!

 • Jan-Willem Jehee

  Bezonnen Energie

  4,0 Sterren
  Review voor Linda Tuijn

  Met Linda Tuijn weet je zeker dat het fiscaal gezien goed zit. Ze zorgt ervoor dat je aan alle eisen voldoet en je laat ook geen kansen liggen. Ze levert goede service en geeft heldere antwoorden.