Financieel bij van Geel

Financieel bij van Geel

- Sterren

Administratiekantoor

  • Zelfstandig Professional
  • Hooge Zwaluwe

Jouw rechterhand voor uw financiële administratie. Wanneer je hulp van Financieel bij van Geel inschakelt, hoef je je geen zorgen meer te maken over je administratie. Alles wordt voor je gedaan. Zo heb je altijd het overzicht over de financiële status van je bedrijf, kun je bijsturen wanneer dat nodig is, weet je welke rekeningen betaald worden en weet jij of je genoeg geld hebt om een investering te kunnen doen. Je kunt altijd bij je cijfers om te weten waar je staat en tegelijkertijd besteed je zo min mogelijk tijd aan je administratie, wie wilt dat nu niet?
Ik ben zeer gespecialiseerd in de bouw, agrarische sector en het MKB. Daarnaast zijn we continu bezig met het ontwikkelen van onze kennis, met diverse scholingen.

De Experts

Elise van Geel

Elise van Geel

Boekhouder

Op mijn 14e is het allemaal begonnen, mijn passie voor de administratie. Toen had ik een bijbaantje bij een bouwbedrijf, het beviel mij zo goed dat ik de opleiding assistent accountant ben gaan doen, met dat diploma opzak heb ik bij diverse accountantskantoren gewerkt om zo verschillende ervaringen op te doen. Ik merkte als snel dat klanten behoefte hadden aan persoonlijk contact en meer betrokkenheid, dit kon ik hen toen niet bieden, wat ik onwijs jammer vond maar wel snapte, op z’n groot kantoor is daar geen ruimte voor. Ik miste dit onwijs, ik wilde niet alleen bellen en gegevens verwerken, maar ik wilde ze ook bellen om te vragen: ‘Goh, hoe is het nu met jou!’ Ik leg de klanten graag in jip-en-janneketaal uit hoe het er voor staat en wat er speelt in de administratie. Ik sta voor betrokkenheid, open en eerlijkheid.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Financieel bij van Geel


Werk je met Financieel bij van Geel samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Financieel bij van Geel heeft nog geen reviews