Finiad

Finiad

5,0 Sterren

Boekhoudkantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Beek en Donk

Finiad is opgericht in 2022 en biedt financiële dienstverlening aan ondernemers en particulieren.

Hoe zet ik de administratie op van mijn eigen onderneming? Aan welke wettelijke eisen moet ik voldoen bij het voeren van een administratie? Welke fiscale voordelen zijn er? Hoe maak ik gebruik van deze fiscale voordelen?

Deze vragen, en waarschijnlijk nog heel veel meer, spoken bij veel (startende) ondernemers door het hoofd. Ik help je graag op weg met het beantwoorden van deze, en vermoedelijk nog veel meer, vragen. Ook geef ik je graag tips en adviezen waar je nog meer aan dient te denken als (startend) ondernemer.

Finiad staat voor persoonlijke aandacht, betrokkenheid en begeleiding. Ik houd de lijntjes graag kort. Kom je er even niet uit of heb je hulp nodig? Stuur gerust een appje of bel even op. Samen komen we er!

De Experts

Françoise van Merriënboer

Françoise van Merriënboer

Zelfstandig ondernemer

Mijn naam is Françoise van Merriënboer en ik kom uit Beek en Donk. Na enkele jaren voor een accountantskantoor te hebben gewerkt, ben ik vanaf 2023 verder gegaan als zelfstandig ondernemer in de financiële sector. Voor mijn tijd in de accountancy heb ik enkele jaren in het bedrijfsleven gewerkt op de financiële afdeling. Van het verwerken van de administratie tot het verrichten van btw-aangiftes en van het opstellen van de jaarrekening tot het indienen van de fiscale aangiftes sta ik graag voor u klaar. Ik houd van korte lijntjes. Ik ben dus altijd te bereiken voor uw vragen. Ook bent u altijd welkom op ons kantoor. Drinken we binnenkort samen een kopje Brabantse koffie om elkaar vrijblijvend te leren kennen?

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Finiad


Werk je met Finiad samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Marlon van Schellebeek

  Marlon van Schellebeek

  5,0 Sterren
  Review voor Françoise van Merriënboer

  Françoise van Merriënboer is een deskundige en betrokken boekhouder. Ik kan haar diensten van harte aanbevelen.

 • Eva

  KRAFTKOPY

  5,0 Sterren
  Review voor Françoise van Merriënboer

  Zeer tevreden over de fijne samenwerking met Françoise. Ze legt alles goed uit als ik iets niet begrijp en ik kan via whatsapp altijd bij haar terecht met eventuele vragen. Zeker een aanbeveling!