Finovion Breda

Finovion Breda

5,0 Sterren

Administratie- & Accountantskantoor

 • Kantoren netwerk
 • Breda

Finovion is een netwerk van samenwerkende administratie- en accountantskantoren. De focus van Finovion bij het doen van de administratie, belastingaangifte en het jaarwerk ligt op het persoonlijk contact en het begrijpelijk uitleggen van cijfers. Het vaste aanspreekpunt kent de sector en is altijd bereikbaar voor telefonische vragen. Heb je eenvoudige of ingewikkelde fiscale vraagstukken, dan ben je bij Finovion aan het juiste adres. Finovion werkt tegen een aantrekkelijk maandabonnement.

Finovion is tijdens kantoortijden altijd bereikbaar voor klanten. Telefonische vragen kunnen onbeperkt worden gesteld aan jouw vaste aanspreekpunt en zijn opgenomen in het vaste maandabonnement.

Alle kennis is in huis en er wordt continu geĆÆnvesteerd in vaktechniek door onder meer het verzorgen van interne trainingen. Daarnaast is er een werkgroep Kennis & Kwaliteit die ervoor zorgt dat iedereen up to date werkt.

De Experts

Arend ten Velde

Arend ten Velde

Boekhouder

De reden dat ik gekozen heb voor dit vak is dat ik een passie voor cijfers en fiscaliteit heb. Het mooiste is de cijfers zodanig uit te leggen zodat de klant indien nodig actie kan ondernemen. In de toekomst zal onze functie als adviseur van de cliƫnt liggen op het adviseren en sturen. De administratie zal nog verder worden geautomatiseerd maar voor de kleine ondernemers zal administratieve ondersteuning noodzakelijk blijven. Wij bepalen samen met onze cliƫnt wat onze werkzaamheden zijn. Met Moneybird kan de ondernemer grotendeels de administratie zelf doen. Uiteraard wordt deze door ons gecontroleerd en verzorgen wij ook de jaarrekening en alle mogelijke belastingaangiftes. Ook voor een duidelijk en helder fiscaal advies kun je bij mij terecht. Ik wil samen met de cliƫnt een optimalisatie van de administratieve verwerking bewerkstelligen. Door een administratie up-to-date te houden is pro-actieve advisering mogelijk en kan de ondernemer doen wat hij/zij wil doen; namelijk toekomstbestendig ondernemen. Ik ben ervan overtuigd dat wij ons vooral kunnen onderscheiden door het persoonlijke contact en het proactief optrekken met iedere ondernemer. Daar hoort een begrijpbare rapportage uit Moneybird bij, die ook zonder boekhoudkundige kennis gelezen kan worden. Wij zorgen ervoor dat de ondernemer zich kan focussen op ondernemen en vooruit kan kijken. En dat voor een vast bedrag per maand.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Finovion Breda


Werk je met Finovion Breda samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Gudi Schouten

  Eways BV

  5,0 Sterren

  Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met dhr. A. ten Velde van Finovion.

 • peter van den Bersselaar

  PvdB Computers

  5,0 Sterren

  Finovion: Al Jarenlang Uitmuntende Boekhouddiensten Finovion is al jaren mijn vaste partner voor boekhouding en ik kan niet anders dan lovende woorden uiten over hun uitstekende service en expertise. Vanaf het eerste moment dat we met elkaar in zee gingen, werd ik verwelkomd door een team van professionals die niet alleen buitengewoon bekwaam zijn, maar ook oprecht betrokken bij het succes van mijn bedrijf. De kennis en kunde van de medewerkers van Finovion is ongeƫvenaard. Ze hebben me door het vaak complexe proces van boekhouding en belastingaangifte geleid met een gemak en duidelijkheid die ik nog niet eerder heb ervaren. Ze nemen de tijd om mijn specifieke situatie te begrijpen en bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op mijn behoeften. Wat Finovion echt onderscheidt, is hun proactieve aanpak. Al jaren denken ze met me mee en helpen ze me om potentiƫle problemen te identificeren en aan te pakken voordat ze echt ontstaan. Deze preventieve strategie heeft me niet alleen veel geld bespaard, maar ook talloze hoofdpijn. De communicatie met Finovion is altijd helder en efficiƫnt. Ze zijn altijd beschikbaar voor vragen en reageren snel op e-mails en telefoontjes. Bovendien gebruiken ze de nieuwste technologieƫn om ervoor te zorgen dat mijn financiƫle gegevens veilig en toegankelijk zijn. Ik kan Finovion ten zeerste aanbevelen aan elk bedrijf dat op zoek is naar betrouwbare en professionele boekhouddiensten. Dankzij hun toewijding en expertise voel ik me gesterkt en gerustgesteld, wetende dat mijn financiƫle zaken al jaren in goede handen zijn.