Finovion Lochem

Finovion Lochem

5,0 Sterren

Administratie- & Accountantskantoor

 • Kantoren netwerk
 • Lochem

Finovion is een netwerk van samenwerkende administratie- en accountantskantoren. De focus van Finovion bij het doen van de administratie, belastingaangifte en het jaarwerk ligt op het persoonlijk contact en het begrijpelijk uitleggen van cijfers. Het vaste aanspreekpunt kent de sector en is altijd bereikbaar voor telefonische vragen. Heb je eenvoudige of ingewikkelde fiscale vraagstukken, dan ben je bij Finovion aan het juiste adres. Finovion werkt tegen een aantrekkelijk maandabonnement.

Finovion is tijdens kantoortijden altijd bereikbaar voor klanten. Telefonische vragen kunnen onbeperkt worden gesteld aan jouw vaste aanspreekpunt en zijn opgenomen in het vaste maandabonnement.

Alle kennis is in huis en er wordt continu geïnvesteerd in vaktechniek door onder meer het verzorgen van interne trainingen. Daarnaast is er een werkgroep Kennis & Kwaliteit die ervoor zorgt dat iedereen up to date werkt.

De Experts

Ton te Riele

Ton te Riele

Boekhouder

Als zelfstandig ondernemer maak ik mijn eigen keuzes en neem ik mijn eigen beslissingen. Bij alles wat je doet ben je zelf verantwoordelijk voor hetgeen je doet. Doe je het goed, pluk je daar zelf de vruchten van en doe je het niet goed heb je er zelf last van. Het is aan mij om ervoor te zorgen dat mijn klanten ook hun eigen beslissingen kunnen nemen op basis van een volledig up-to-date financiële administratie. Realtime inzicht in je administratie is in deze tijd een must. Finovion is een innovatieve organisatie, die dit door te werken met moderne ICT systemen, voor de klanten tot stand brengt. Er wordt gebruik gemaakt van diverse boekhoudpakketten en indien de klant werkt met een eigen pakket kan er desgewenst gekoppeld worden. Digitalisering van facturenstromen en bankafschriften is niet meer weg te denken deze tijd. De verwerking van facturen en bankafschriften gaat bijna volledig geautomatiseerd waardoor de foutkans aanzienlijk verkleind wordt. Bij het doen van administraties, belastingaangifte en het jaarwerk leggen wij de nadruk op persoonlijk contact. Op regelmatige basis worden desgewenst de cijfers doorgenomen en worden acties naar de toekomst besproken en uitgezet. Finovion heeft de financiële en fiscale kennis in huis die doorgaans alleen aanwezig is bij grote kantoren. Finovion Lochem wil de klant het beste van twee werelden bieden; persoonlijk contact en professionele dienstverlening. Kortom, haar klanten ontzorgen zodat zij zich met hun corebusiness kunnen bezighouden.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Finovion Lochem


Werk je met Finovion Lochem samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Duurt Snoeijers

  anderplan

  5,0 Sterren
  Review voor Ton te Riele

  Fijne vakman!