Fos Financieel & Fiscaal

Fos Financieel & Fiscaal

5,0 Sterren

Administratie en belastingadvies

  • Zelfstandig Professional
  • Teteringen

Fos Financieel & Fiscaal is een inspirerend administratiekantoor waar u als klant alle ondersteuning vindt die u nodig heeft.
Laagdrempelig en heldere informatie
Volledig en proactief advies
Van ideeën successen maken
Betrokkenheid, kennis en kunde
Altijd een helder beeld op uw cijfers

Uw doestellingen als leidraad
Of u nu te maken hebt met de bank of met de Belastingdienst. Of u nu ondernemer bent, starter of particulier. Cijfers vertellen waar u staat, wat uw mogelijkheden zijn en uw kansen. Daarom kijk ik eerst naar u, uw bedrijf en uw doelstellingen.

Dan pas naar de cijfers, de opzet en inrichting van de administratie en naar de fiscale verplichtingen. Precies zoals dat het best bij úw specifieke situatie past. Zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Start zonder kosten
Wilt u een succesvolle start maken met een nieuwe onderneming of wilt u uw boekhouding probleemloos switchen? Laten we dan een afspraak maken voor een gesprek over u, uw bedrijf, uw cijfers en wat ik met mijn kantoor voor u kan betekenen.

Dat eerste gesprek is kosteloos, maar levert u vele nieuwe ideeën en inzichten op en uiteindelijk wellicht een mooie, waardevolle samenwerking. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Kom vrijblijvend op gesprek
Wat ik voor u uit handen kan nemen
Met alle mogelijke disciplines die noodzakelijk zijn voor een succesvol financieel beleid: de complete financiële administratie, (fiscaal) advies, de jaarrekeningen en alle mogelijke fiscale aangiften. Ook de eventuele contacten met de bank of de Belastingdienst horen daarbij.

De Experts

Sander Vos

Sander Vos

Eigenaar

Ruim 25 jaar ervaring met administraties van ZZP'ers en kleinbedrijf.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Fos Financieel & Fiscaal


Werk je met Fos Financieel & Fiscaal samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

  • Wendy Sibtsen

    Oog voor de zaak

    5,0 Sterren

    ik ben superblij met Sander. Hij doet niet alleen mijn aangifte bij de belastingdienst en mijn jaarrekening, ook legt hij uit hoe alles werkt en hoe je dingen in je administratie vastlegt. Je kunt daardoor prima je boekhouding zelf doen als je dat wilt. Daarnaast stelt hij kritische vragen die je weer aan het denken zetten over hoe je verder wilt met je bedrijf.