FrankSupport

FrankSupport

- Sterren

Administratie kantoor

  • < 10 co-workers
  • s Gravenzande

Frank Support is gericht op het ontzorgen van het midden en kleinbedrijf. We verzorgen onder andere (administratieve) bedrijfsondersteuning om u te helpen met werkzaamheden op digitaal, financieel en multimediaal gebied.

FrankSupport is opgericht door Frank Jansen. Hij is zelf Cum Laude afgestudeerd als business administration en controll specialist met voldoende kennis en ervaring om u te ondersteunen met administratieve werkzaamheden. Frank is ook gevorderd als het aan komt op digitale vaardigheden. Kunt u hulp gebruiken bij het uitvoeren van administratieve werkzaamheden of heeft u andere werkzaamheden die we voor u kunnen uitvoeren neem dan direct contact op met Frank.

De Experts

Frank Jansen

Frank Jansen

Hoofdboekhouder bij Franksupport

Hierbij even kort voorstellen, mijn naam is Frank Jansen en ik ben hoofdboekhouder bij FrankSupport. Orde stellen in de administratie is wat ik super leuk vind en doe dit graag voor ondernemers en particulieren! Ik kan De administratie volledig of voor een gedeelte voor jou uit handen nemen of ik kan jou adviseren over de mogelijkheden. Ik heb mijn opleiding Cum Laude afgerond en heb dus voldoende kennis om jouw onderneming volledig financieel te ondersteunen. Neem een kijkje op de site als je ondersteuning nodig hebt! Ik hoop jou te kunnen helpen bij FrankSupport.nl.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van FrankSupport


Werk je met FrankSupport samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

FrankSupport heeft nog geen reviews