H.M. Schilder

H.M. Schilder

5.0

Administratiekantoor

Contact

Maak kennis met H.M. Schilder

Volendam < 10 co-workers Moneybird-ambassadeur

Met ruim 35 jaar ervaring hebben we antwoord op elke klantvraag. Wij richten ons niet op een specifieke doelgroep, ook kleine ondernemers of particulieren kunnen bij ons terecht. Dit zorgt voor veel afwisseling, zowel in klanten als in opdrachten, wat mijn vak zo ontzettend leuk maakt.

Ons kantoor ligt in hartje Volendam. Wij vinden het belangrijk dat de klant makkelijk kan communiceren, zowel tijdens als buiten kantoortijden. De klant is overdag bezig met zijn onderneming, en gaat 's avonds zijn boekhouding bijwerken. Wij zijn via e-mail en telefonisch bereikbaar. En buiten kantoortijd ben ik altijd via Whatsapp bereikbaar.

Onze kennis wordt doorlopend bijgespijkerd d.m.v. cursussen, permanente educatie en aanvullende opleidingen die relevant zijn voor onze dienstverlening. Wij hebben alle disciplines in huis. Mocht er echt iets specifieks zijn waar wij niet direct een oplossing voor hebben, dan werken wij samen met een partner-accountantskantoor en -fiscalist.


Diensten
Organisatie

De Experts

 • Marie de Boer
  Marie de Boer
  Administratief medewerkster

  Mijn naam is Marie de Boer. Ik werk sinds 1999 bij Administratiekantoor HM. Schilder B.V. Samen met ons team help ik klanten graag met het verwerken van hun cijfers. Wanneer jullie blij en tevreden zijn, ben ik dat ook. - Wat beweegt/motiveert mij als persoon en in mijn vak? Wat ik vooral heel leuk vind aan mijn vak is de uitdaging en de afwisseling. Geen dag is hetzelfde, en geen ondernemer is hetzelfde. Dat maakt ons vak heel boeiend. - Hoe zie ik de toekomst binnen mijn vak? Met de werkwijze en gebruik van speciale tools in het bijzonder. Het vak boekhouder verandert snel, de tijd van ieder kwartaal met je bonnetjes naar je boekhouder gaat is gelukkig voorbij. Ik vind het fantastisch dat er een boekhoudpakket is dat zo gebruiksvriendelijk is om mee te werken. Door Moneybird is mijn rol als boekhouder veranderd naar coach. Doordat de administratie altijd up-to-date is, kan ik veel gerichter adviseren en daardoor veel beter meedenken met de klant. - Wat wil ik bereiken voor mijn klanten? Ik streef naar een optimale samenwerking met ondernemers. Geen ondernemer is hetzelfde, zo wil de ene ondernemer alles zelf doen, en vindt de andere ondernemer het juist heel prettig als ik bepaalde dingen uit handen neem. Ik vind het prettig om precies die dienstverlening aan te kunnen bieden waaraan de klant behoefte heeft.
 • Regina Kemper
  Regina Kemper
  Boekhouder

  Ik ben sinds 1998 werkzaam in de administratieve sector. Daarnaast werk ik ook in de financiele dienstverlening als financieel planner en financieel adviseur. Ook voor advies op het gebied van pensioen, hypotheken en verzekeringen kan de klant bij mij terecht. Ik voel mij dan ook echt een financiële duizendpoot. Niet alleen verandert er nu veel op het gebied van automatisering, ook mijn rol als traditionele 'boekhouder' verandert snel. Ik ben tegenwoordig meer coach voor alle onderdelen voor de financiele situatie van de ondernemer. Ik vind Moneybird een prettige partner om mee samen te werken. Het is heel volledig, en toch ook heel toegankelijk. Ook met weinig boekhoudkundige kennis kun je hier prima mee uit de voeten.
Recensies

1 recensie

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van H.M. Schilder
Vakkennis 5.0
Uitleg 5.0
Verplaatsen in mijn situatie 5.0
Afspraken nakomen 5.0
Prijs-/kwaliteit verhouding 5.0
Transparante werk/kosten 5.0

 • Lieselot Ezerman · Lieselot Ezerman · 19-02-2021 · Review voor Regina Kemper 5.0

  Heel goed en heel snel geholpen door Regina. Goede uitleg over de jaarcijfers. Nogmaals dank Regina!!