Henk Kral AAB

Henk Kral AAB

5,0 Sterren

Administratiekantoor

  • < 10 co-workers
  • Groningen

In Groningen aan de Bieslookstraat 31-1 unit E verzorgen wij met ons drieën (Ditte, Wander en Henk) boekhouding, aangiften inkomstenbelasting, loonadministratie, jaarrekeningen, BTW aangiften, Vennootschapsbelastingaangiften, publicatiestukken KvK en nog veel meer voor een breed scala aan klanten. Van ZZPer tot BV met behoorlijk wat personeelsleden, van artiest of kunstenaar of klussenbedrijf tot horecabedrijf, maar ook nog redelijk wat particuliere aangiften. Op mijn site staat een prijslijst en kun je een afspraak maken.

De Experts

Henk Kral

Henk Kral

Boekhouder

Hallo, ik ben Henk Kral, al weer lang met veel plezier boekhouder, begonnen als penningmeester bij diverse clubs, toen boekhouder, financiëel manager en rond mijn 30ste voor mezelf begonnen, in het begin wel eens spijt gehad, maar inmiddels doe ik het al weer lang met veel plezier en hoop ik het nog lang te blijven doen met plezier. Verder ben ik motorrijder, bridger, partner en meer... Mijn motto is "Boekhouding van Last naar Lust": besteed elke week een half uurtje aan je boekhouding en je krijgt de volgende lusten: inzicht in je onderneming, lagere rekening van je boekhouder omdat jij het meeste werk doet, minder belasting betalen omdat je geen kosten vergeet en een leeg hoofd, omdat je helemaal bij bent met je fiscale verplichtingen,

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Henk Kral AAB


Werk je met Henk Kral AAB samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

  • Danielle Vergonet

    Dhana Chocolate

    5,0 Sterren

    Geweldig kantoor! Uitstekende en persoonlijke hulp, geen negatief woord over! Heel veel vakkennis en veel vertrouwen in het bedrijf.