MindSteps Finance

MindSteps Finance

5,0 Sterren

Financieel Planner

 • Zelfstandig Professional
 • Gorinchem

De persoonlijke band met mijn klanten, veelal vrouwelijke ondernemers, vind ik belangrijk. Ik hou van korte lijnen en vind bereikbaarheid belangrijk. Je kunt me daarom bereiken via het communicatiemiddel dat bij jou past (mail, telefonisch, whatsapp, chat op mijn website, skype).

Ook kwaliteit vind ik belangrijk. Het onderhouden van mijn netwerk heeft daarom mijn voortdurende aandacht, Zo kan ik de juiste mensen inschakelen op het moment dat er specialistisch kennis of ondersteuning nodig is.

De Experts

Anita Geijtenbeek

Anita Geijtenbeek

Financieel coach en planner

Vanaf het moment dat ik de schoolbanken verliet werk ik al met financiën en belastingen. Door de kennis die ik in de loop der jaren heb opgedaan en door mijn werkervaring zijn er op financieel gebied weinig geheimen voor mij. Ik vind het belangrijk en interessant om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Ik ben leergierig. De psychologie die gaat over hoe mensen met hun financiën omgaan vind ik boeiend. Alles wat ik zelf leer, gebruik ik waar nodig in mijn begeleiding en adviezen. Afwisseling in mijn werk stimuleert me, net als vernieuwend bezig zijn. Nieuwe dingen dagen me uit. Ik ben een echte doener en pak oude en nieuwe dingen met passie op. Ik ben flexibel en heb er plezier in om te zoeken naar een passende oplossing. Ik lever maatwerk voor mijn klant. Mijn klant staat centraal. Ik verdiep me in haar om haar goed te begeleiden en adviseren. Is de oplossing éénmaal gevonden, dan geef ik mijn klanten graag ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. Uiteraard blijf ik langs de zijlijn staan om ze te coachen, te begeleiden en mee te kijken. Tot ze het zelf kunnen. Ik denk in mogelijkheden niet in problemen. Dit vraagt vaak een omslag in denken van mijn klanten. Mijn eigen positiviteit breng ik graag over op andere mensen. Naar mensen toe ben ik behulpzaam en respectvol. Ik laat mensen in hun waarde. Die houding verwacht ik ook van mijn klanten.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van MindSteps Finance


Werk je met MindSteps Finance samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Nicoline Edelman

  Nicoline's Office

  5,0 Sterren

  Ik ben superblij met Anita. Ze weet enorm veel over Moneybird, maar ook andere vragen wat betreft belasting en administratie. We werken inmiddels al een aantal jaren samen, met volle tevredenheid.

 • Tim Zuidgeest

  Mr Suitcase

  5,0 Sterren

  Anita is een super goede hulp en ondersteuning bij zowel mijn administratie als die van m’n vriendin. Ze reageert snel en is duidelijk in haar antwoorden. Ik zou haar zeker aanraden!

 • Patrick de Boer

  CLIL Media

  5,0 Sterren
  Review voor Anita Geijtenbeek

  Super service, denkt altijd mee en neemt de tijd. Al jaren trouwe klant en vind het een erg fijn idee dat Anita onze belastingen regelt. Geeft rust en zekerheid.