MMorgen Accounting

MMorgen Accounting

5,0 Sterren

Administratiekantoor

MMorgen Accounting heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe klanten. Daarom kun je nu helaas geen contact opnemen.
  • < 10 co-workers
  • Leeuwarden

MMorgen zegt het al. Morgen. De dag na vandaag is het belangrijkste voor een ondernemer. Als administratiekantoor richten wij mij voornamelijk op het ondersteunen van de ondernemer in zijn of haar toekomstdromen. De cijfers van het verleden zeggen veel en kunnen daarbij steun bieden bij de beslissingen voor de toekomst.
Wij zijn graag de sparringpartner van de ondernemer. We zien niet de organisatie en ondernemer als nummer. We kennen onze klanten, we weten waar ze gaan en willen staan.

De Experts

Michael Prpici

Michael Prpici

Accountant

Klantenstop

Ik ben Michael Prpici. Sinds 2018 ben ik aan de slag met mijn administratiekantoor MMorgen. Ik heb bij meerdere organisaties ervaring opgedaan en per organisatie ging mijn inzicht als boekhouder/accountant groeien. Met mijn organisatie wil ik graag de ondernemer ondersteunen bij het voeren van de administratie, maar uiteindelijk laten groeien. In mijn werkveld merk ik dat vele ondernemers een sparringpartner mist. Somshebben ondernemers een sparringpartner, maar vaak merk ik dat er weinig connectie is. De ondernemer voelt zicht als een nummer en niet als een degene die hij is. Wij willen graag de ondernemer een vertrouwd gevoel geven en ze zijn zeker geen nummer! Wij zullen als organisatie de rol als sparringpartner vervullen!

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van MMorgen Accounting


Werk je met MMorgen Accounting samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

  • Lennart Jansma

    Manigen

    5,0 Sterren

    Top!