Moore - DRV

Moore - DRV

- Sterren

Accountantskantoor

  • > 10 co-workers
  • Waalwijk en Nuenen

Trivent staat voor kwaliteit, continuïteit en betrokkenheid. In onze financiële en fiscale dienstverlening staan mens en ondernemer centraal. Wij helpen de ondernemer doelen concreet te maken en te bereiken met actuele deskundige kennis en middelen. Daarbij vinden we het belangrijk dat we doen wat we zeggen (en andersom!) in een informele, professionele omgeving.

Met ons team van professionals adviseren, ondersteunen en begeleiden we onze klanten bij het realiseren van hun doelstellingen. Onze professionals zijn op de hoogte van de actualiteiten, zoeken elkaar op en maken optimaal gebruik van elkaars expertise en talenten. We werken SMART en zijn oprecht betrokken bij de klant. Dát is onze toegevoegde waarde!

De Experts

Addy Marinussen

Addy Marinussen

Relatiebeheerder

Ik ben vanaf 1980 werkzaam in de accountancy en voornamelijk in de samenstelpraktijk en de aangifte praktijk. Mijn werkzaamheden zijn vooral gericht op het MKB en omvat alle voorkomende werkzaamheden, ook op adviesgebied en begeleiding van relaties hierin. Op het gebied van automatisering en implementeren / conversie naar andere financiële pakketten kunnen wij onze expertise inzetten en relaties begeleiden in dit proces. Bij het opzetten opzetten van administraties, begrotingen en prognoses kunnen wij onze hulp verlenen en begeleiden naar een succesvolle financiering.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Moore - DRV


Werk je met Moore - DRV samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Moore - DRV heeft nog geen reviews