Numbers & Nature

Numbers & Nature

- Sterren

Zelfstandig professional

Contact

Maak kennis met Numbers & Nature

Rijswijk Zelfstandig Professional

Heb je als startende ondernemer geen idee waar je moet beginnen met je boekhouding? Hoe je een goede basis neerzet die inzicht geeft in je cijfers? Of heb je als MKB alles al goed op orde, maar dreigt het mis te gaan omdat een goede medewerker (tijdelijk) uitvalt of omdat je zelf heel druk bent? Dan bieden mijn diensten de oplossing!

ZZP’ers:
- Ben je als (startende) ZZP’er toe aan een boekhoudprogramma? Dan is de boekhouding-kickstart wellicht iets voor jou. Samen kijken we naar jouw bedrijf en jouw wensen en vervolgens richt ik Moneybird helemaal voor je in. Daarna lopen we alles uiteraard samen door.

Resultaat:
• Jij kunt meer tijd besteden aan je passie, floreren in datgene waar jij goed in bent;
• Foutloze administratie in de pocket;
• Inzicht in je cijfers;
• Tools & kennis om (met vertrouwen) zelfstandig met je administratie verder te gaan;
• Je administratie wordt grotendeels geautomatiseerd --> tijdwinst.

- Wil je liever samen alles inrichten, ik geef ook 1 op 1 trainingen waarbij we alle stappen van Moneybird gezamenlijk doorlopen van het maken van offertes tot het lezen van de rapportages. Het maakt niet uit waar je bedrijf gevestigd is, ik kan je online goed helpen. Woon je in de buurt dan is het uiteraard mogelijk om op locatie af te spreken.

- Twijfel je of je alles wel goed doet en wil je een administratie check-up? Samen kijken we naar je boekhouding en de vragen die je hebt. Ik controleer je administratie vervolgens op volledigheid, eventuele fouten en geef je verbeterpunten.

- Wil je alleen een uurtje sparren over bepaalde vragen die je hebt m.b.t. je administratie (denk aan o.a. zakelijk gebruik privé auto, aanloopkosten, aftrekposten, KOR)? Of heb je behoefte aan een periodieke controle van je administratie om zeker te weten dat je alles goed hebt ingevoerd, bijvoorbeeld voordat je de Btw-aangifte gaat doen? Ook hiervoor kun je bij mij terecht.

Kwaliteit leveren is voor mij belangrijk, voor het fiscale werk (IB) heb ik dan ook meerdere kantoren in mijn netwerk waar ik mee samenwerk en die jou hierbij goed kunnen helpen. Daarnaast blijf ik mezelf ontwikkelen door cursussen en het op peil houden van mijn kennis.

MKB:
- Tijdelijke uitval goede medewerker (sabbatical, ziekte, verlof, andere baan). Ik ben beschikbaar voor vervanging. Samen bespreken we de over te nemen werkzaamheden, de periode en verwachtingen, zodat er geen achterstand ontstaat in de financiële administratie.

- Te weinig tijd gehad voor de administratie en overzicht zoek? Ik organiseer, optimaliseer en orden graag het proces. Ook het uit handen nemen van de facturatie en/of de dagelijkse financiële administratie tijdelijk overnemen is bespreekbaar.


Diensten
In huis
 • Begeleiding bij zelf boekhouden
 • Invoer boekhouding
 • Software inrichting administratie
 • Startersbegeleiding
 • Workshops & cursussen
Door derden
 • Inkomstenbelasting

Prijsstelling
 • Prijs range: €50.00 tot €75.00
 • Afrekenen op basis van uren
 • Afrekenen op basis van vaste prijs
Organisatie

De Experts

 • Ilse van der List

  Ilse van der List

  Boekhoudcoach

  Na ruim 15 jaar de financiële administratie gedaan te hebben voor Espresso Service West, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik wilde me blijven richten op de dingen waar ik goed in ben en waar ik blij van word, maar met meer 1 op 1 contact. Ook wilde ik meer kunnen betekenen voor verschillende mensen/bedrijven. Als interim doe ik de financiële administratie voor een aantal verschillende MKB bedrijven en daarnaast help ik startende ondernemers met het inrichten van hun boekhouding. Vanuit mijn achtergrond als laborant ben ik gewend zeer nauwkeurig te werken. Ik hou van cijfertjes, van orde & structuur aanbrengen, zorgen dat alles klopt, de puntjes op de i zetten. Dankzij mijn brede (persoonlijke) interesse en de diverse bedrijven/mensen waar ik mee samen gewerkt heb, kan ik me goed inleven in allerlei soorten bedrijven. Uit eigen ervaring weet ik dat je als startende ondernemer aan veel dingen moet denken. Een website, social media, marketing, een KvK nummer en ook nog een kloppende financiële administratie. Enerzijds om per kwartaal je omzetbelasting te doen, maar juist ook om zelf inzicht te krijgen in jouw financiële situatie. Welke klanten betalen er goed? Welk project levert de meeste omzet op? Waar maak je de meeste kosten? Al deze cijfers zijn super belangrijk om een goede start te maken met jouw bedrijf. Maar juist die financiële administratie is vaak waar veel startende ondernemers tegenop zien. Ze weten niet waar te beginnen en missen de juiste kennis. Mijn doel als Moneybird adviseur, is dan ook om deze ondernemers te helpen bij het neerzetten van een goede financiële basis die inzicht geeft in de cijfers. Verder vind ik het delen van kennis belangrijk, jou de tools geven om zelf met vertrouwen & plezier je administratie te doen. En daarbij zoveel mogelijk van het proces te automatiseren, zodat het makkelijker wordt, minder foutgevoelig is en ook nog minder tijd kost. Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, kijken we samen naar hoe we de boekhouding voor jouw bedrijf zo optimaal mogelijk neer kunnen zetten. Wat zijn jouw wensen, waar loop je tegenaan en waarin kan ik jou ontzorgen.

Recensies

Numbers & Nature heeft nog geen reviews