OAMKB Fryslân

OAMKB Fryslân

- Sterren

Administratiekantoor

  • Kantoren netwerk
  • Burgum

OAMKB Fryslân is een professionele partner aan je zij die je helpt met de software, jouw verplichte aangiftes voor je doet en je helpt met je
financiële doelstellingen, je ambities en de belangrijke keuzes die je (ook privé) moet maken. Wij zijn alle dagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur. Op afspraak ben je welkom bij ons op kantoor. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar of via Teams en Hangout.

Bij OAMKB Fryslân kun je natuurlijk terecht voor je (online)boekhouding, jaarrekening, salarisadministratie en belastingaangiftes. Ook geven wij je uitstekend advies op gebied van belastingen, je administratiesoftware, je bedrijfsstructuur en het realiseren van jou toekomstplannen. Door de aansluiting bij het ambitieuze landelijke OAMKB zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. OAMKB bestaat uit financieel professionals, accountants, fiscalisten en bedrijfstakspecialisten. Hierdoor kun je met al je advies vragen bij ons terecht. Uiteraard is een vrijblijvend gesprek onder het genot van een bakje koffie of thee altijd mogelijk. Probeer maar eens! Ruim 3000 MKB ondernemers gingen je voor.

Wij werken alleen met vaste prijsafspraken. Voordelen hiervan zijn dat je nooit voor verrassingen komt te staan, nooit hoeft te denken "gaat de teller lopen als ik bel?" Je kunt er rustig over nadenken en daarna pas je akkoord geven en weten waar je aan toe bent.

De Experts

Thomas de Jong

Thomas de Jong

Eigenaar

Mijn naam is Thomas de Jong, innovatief ondernemer bij JAAR Werk B.V.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van OAMKB Fryslân


Werk je met OAMKB Fryslân samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

OAMKB Fryslân heeft nog geen reviews