Ovanko Administraties

Ovanko Administraties

- Sterren

Administratiekantoor

  • Zelfstandig Professional
  • Dronten

Ondernemer… (eenmanszaak en vof) vind jij de administratie lastig?
Stel jij het ook altijd uit?

Jij bent jouw bedrijf vast niet gestart, omdat je zo gek ben op cijfers, op belastingaangiften en fiscale regels. Grote kans dat je de administratie zelfs helemaal niet leuk vindt. Je wil lekker aan je onderneming werken in plaats van aan die tijdverslindende administratie. Je weet dat de administratie moet gebeuren en daarom heb jij voor de zoveelste keer weer je weekend opgeofferd om met je administratie aan de slag te gaan.
Geen idee of het goed is wat je doet?

Je doet zeker wel het een en ander, maar je hebt nog steeds geen idee of dat wat je hebt ingeboekt wel correct is. Ook komt het wel eens voor dat je de btw aangifte te laat hebt ingediend en hiervan aanmaningen en boetes hebt ontvangen.
Dit kan echt anders.

Een administratie die wel van A tot Z klopt.
Zonder stress, op een manier die bij jou past.
-Ik kan de gehele administratie voor je verwerken.
-Of we doen het samen en ik leer je hoe je zelf inkoopfacturen kunt inboeken en de bankmutaties kunt verwerken.
-Wat je ook kiest, je hebt altijd een kloppende administratie, btw-aangifte en inkomstenbelastingaangifte. Bovendien krijg je inzicht in jouw geldstromen en daardoor grip op jouw cijfers.
-Hierdoor kun jij met een gerust hart verder ondernemen, doen waar jij goed in bent en doorgroeien met je bedrijf.

De lijnen bij Ovanko Administraties zijn kort, ik werk alleen en ik ben eenvoudig bereikbaar via, e-mail en whatsapp.

Ik blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen door informatie die ik ontvang en zo nu en dan bijscholing.

Wanneer mijn kennis te kort schiet, dan geef ik dit uiteraard aan.

De Experts

Anita Koning

Anita Koning

administrateur

Over mij, Anita Koning. Ik ontlast je met jouw boekhouding en zorg samen met je voor een kloppende administratie die je minder tijd en geld kost, waarin je meer begrip krijgt voor jouw cijfers en hier beter op kan sturen. Hierdoor kun je met een gerust hart doen waar jij goed in bent en jouw bedrijf laten groeien. Je hoeft echt niet zo’n cijfergek te worden als dat ik ben, maar van je eigen boekhouding mag je best houden. Mijn werkwijze is eenvoudig, maar heel functioneel. Ik hou van een snelle reactie, zowel van mijzelf als van mijn klant. Verder ben ik goed bereikbaar via via e-mail, whatsapp en eventueel telefoon. Uitleg over hoe je mutaties kunt inboeken, doe ik aan de hand van filmpjes vanuit jouw administratie. Ik, Anita, in 4 woorden. Goedlachs, intuïtief, praatgraag en cijfergek. Ik ben een Valentines kindje, al wisten ze 55 jaar geleden van dit fenomeen nog niets af, sinds april 2020 weduwe en moeder van 2 dochters. Ik woon en werk in Dronten en geniet van het leven. Daarnaast hou ik van: - Water, zowel drinken, erin liggen als onder een waterstraal staan; - Zingen in de auto en sinds kort ook in een koor; - Maanritme; - Kaartjes trekken; -Alles wat het universum mij op mijn pad brengt, zoals dubbele getallen, veertjes en jij die dit nu leest.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Ovanko Administraties


Werk je met Ovanko Administraties samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Ovanko Administraties heeft nog geen reviews