Punt Administraties

Punt Administraties

- Sterren

Administratiekantoor

  • Zelfstandig Professional
  • Haaksbergen

Als zelfstandig professional help ik bedrijven en (startende) ondernemers als zelfstandig ontzorgingsprofessional op het gebied van boekhouding en administraties.

Ben je een zzp’er, freelancer of eigenaar van een mkb? Dan weet je waarschijnlijk als geen ander hoe irritant en tijdrovend het bijhouden van je boekhouding kan zijn. Je houdt je natuurlijk veel liever bezig met waar je goed in bent – en niet met allerhande, administratieve rompslomp.

Ik neem dit werk graag voor je uit handen, zodat jij weer tijd hebt voor het werk waar jij goed in bent.

Ik hou je boekhouding graag up-to-date en eventueel kan ik de voorbereidingen voor het samenstellen van de jaarrekening al vast doen. Dit scheelt de accountant weer werk.
Daarnaast doe ik graag je aangifte omzetbelasting of spring ik tijdelijk bij als er een te kort is aan personeel bij boekhoudkundige werkzaamheden.

De Experts

Susanne Paf

Susanne Paf

Eigenaresse van Punt Administraties

Susanne Paf, aangenaam! Na 12,5 jaar werkzaam te zijn geweest bij 2 middelgrote accountantskantoren, help ik nu bedrijven en (startende) ondernemers als zelfstandig ontzorgingsprofessional op het gebied van boekhouding en administraties. Ben je een zzp’er, freelancer of eigenaar van een mkb? Dan weet je waarschijnlijk als geen ander hoe irritant en tijdrovend het bijhouden van je boekhouding kan zijn. Je houdt je natuurlijk veel liever bezig met waar je goed in bent – en niet met allerhande, administratieve rompslomp. Ik neem dit werk graag voor je uit handen, zodat jij weer tijd hebt voor het werk waar jij goed in bent.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Punt Administraties


Werk je met Punt Administraties samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Punt Administraties heeft nog geen reviews