Rogaar administratie

Rogaar administratie

5,0 Sterren

Administratiekantoor

  • < 10 co-workers
  • Alphen aan den Rijn

Als winstadviseur help ik mijn klanten meer inzicht in de financiën te krijgen. Dit inzicht zorgt voor een gezonde basis om beslissingen te kunnen nemen en de ondernemer ervaart financiële rust zodat hij kan doen wat hij het liefste doet. Hierbij werk ik met de methode Profit First. Een supereenvoudige methode: er wordt gekeken naar de cashflow, dat wat echt op de bank staat. Dit doe ik samen met mijn team.

Wat kun je op fiscaal en administratief gebied van ons verwachten
 wij ondersteunen jou bij de boekhouding. Hoe? Dat overleggen we.
 zorgen dat je de juiste btw-aangifte indient
 verwerken de jaarcijfers tot jouw aangifte inkomstenbelasting

Wat levert het op
 je zit dicht op de cijfers
 elke maand inzicht in de kosten
 direct informatie om op te sturen
 jij hebt alle vrijheid om te ondernemen, administratief doe jij alleen het hoognodige
 hele korte lijnen om je vragen te stellen
 De begeleiding door een gecertificeerd Profit First Professional.

Mijn kantoor is gevestigd in Alphen aan den Rijn en mijn klanten komen uit heel het land. Ben jij een online ondernemer met meer dan € 200.000 omzet? Dan zijn wij het kantoor waar je jouw boekhouding onderbrengt.

De Experts

Amanda Rogaar

Amanda Rogaar

eigenaar

Als winstadviseur help ik mijn klanten meer inzicht in de financiën te krijgen. Dit inzicht zorgt voor een gezonde basis om beslissingen te kunnen nemen en de ondernemer ervaart financiële rust zodat hij kan doen wat hij het liefste doet. Hierbij werk ik met de methode Profit First. Een supereenvoudige methode: er wordt gekeken naar de cashflow, dat wat echt op de bank staat. Dit doe ik samen met mijn team. Wat kun je op fiscaal en administratief gebied van ons verwachten  wij ondersteunen jou bij de boekhouding. Hoe? Dat overleggen we.  zorgen dat je de juiste btw-aangifte indient  verwerken de jaarcijfers tot jouw aangifte inkomstenbelasting Wat levert het op  je zit dicht op de cijfers  elke maand inzicht in de kosten  direct informatie om op te sturen  jij hebt alle vrijheid om te ondernemen, administratief doe jij alleen het hoognodige  hele korte lijnen om je vragen te stellen  De begeleiding door een gecertificeerd Profit First Professional. Mijn kantoor is gevestigd in Alphen aan den Rijn en mijn klanten komen uit heel het land. Ben jij een online ondernemer met meer dan € 200.000 omzet? Dan zijn wij het kantoor waar je jouw boekhouding onderbrengt.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Rogaar administratie


Werk je met Rogaar administratie samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

  • Kimberley Hamilton

    House of Hamilton

    5,0 Sterren

    Mijn samenwerking met Amanda en Christine heb ik altijd als heel prettig ervaren! Ze reageerden altijd snel op mijn vragen en dachten goed mee. Ook kennen ze het Profit First principe goed wat ik ook erg prettig vond. Een dikke aanrader!