The Money Mate

The Money Mate

- Sterren

Financieel advies

  • Zelfstandig Professional
  • Amsterdam

The Money Mate is opgericht door Marissa Bonants. Na een zeer leerzame en leuke carrière als registeraccountant op de Zuid-as was het tijd voor de volgende stap.
Ik wilde niet alleen de grootste bedrijven van Nederland helpen, maar juist ook de (kleinere) ondernemer die dicht bij me staat en voor wie goed en begrijpbaar financieel en fiscaal advies onmisbaar is.

The Money Mate hecht veel waarde aan kwaliteit en authenticiteit. Als je met The Money Mate werkt is de beste kwaliteit een garantie. Maar dan wel kwaliteit in heldere termen zodat jij het ook begrijpt. Ik zie jou als ondernemer en jouw bedrijf, missie en doelen. Ik denk graag met je mee en deins niet terug van een niet-standaard situatie.

Samen groeien en van jouw bedrijf een nog groter financieel succes maken. Spreek ik je snel?

De Experts

Marissa Bonants

Marissa Bonants

Registeraccountant

Welkom! Wat leuk dat je dit leest. Dat bekent dat je serieus aan de slag wil met je administratie en je cijfers. Ik ben Marissa Bonants en oprichtster van The Money Mate. The Money Mate helpt ondernemers en bedrijven aan meer inzicht en het maken van slimme financiële keuzes. Want, zonder grip op je cijfers, geen grip op je droombusiness. Wil je graag met mij aan de slag of wil je eerst nog wat meer informatie? Neem een kijkje op www.themoneymate.nl en neem contact met mij op via info@themoneymate.nl

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van The Money Mate


Werk je met The Money Mate samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

The Money Mate heeft nog geen reviews