Treesje Wijnen VSP

Treesje Wijnen VSP

- Sterren

Virtual Support Professional

  • Zelfstandig Professional
  • Beusichem

Online en met de wereld als kantoor, is bereikbaarheid geen probleem. Je plant eenvoudig een Skype afspraak in mijn agenda, wanneer het jou het beste uitkomt.
Ik help je graag bij het goed inrichten van je administratie zodat het bijhouden ervan super simpel wordt. Geen tijd om je administratie bij te houden, of geen zin in natuurlijk, geen probleem ik doe het graag voor je!

Vragen over je aangifte inkomstenbelasting, gecompliceerde btw vragen, of andere specialistische vragen? Ook geen probleem, hiervoor heb ik contacten met verschillende specialisten; accountants en fiscalisten die volledig op de hoogte zijn van de laatste wijzigingen, regels en wetgeving.

De Experts

Treesje Wijnen

Treesje Wijnen

VSP Virtual Support Professional

Voor veel ondernemers is de administratie iets wat er noodgedwongen bijhoort. Ik help graag om voor jou je administratie eenvoudig en overzichtelijk te maken. Het begint met het goed inrichten van Moneybird en als het nodig is werk ik ook je administratie voor je bij. Als dochter van een zelfstandig ondernemer heb ik al van jongs af aan gezien wat er allemaal komt kijken bij je eigen onderneming. Niet alleen het uitoefenen van je vak maar uiteraard ook de administratie. Na ruim 8 jaar werkervaring op een accountantskantoor weet ik dan ook als geen ander dat een goed ingerichte administratie zoveel oplevert; overzicht, tijd, en ook het doen van je aangiftes wordt een stuk simpeler. Online samenwerken, op afstand overal over de wereld, ik word er blij van! Samenwerken met startende ondernemers die hun eigen weg durven gaan, daar krijg ik energie van. Automatiseren wat kan, menselijk waar nodig, dat is mijn motto. Online werken biedt zoveel mogelijkheden en wordt steeds normaler, reizen en werken gaan met Moneybird prima samen. Met m’n laptop en de app op m’n mobiel heb ik alles bij me wat ik nodig heb, om jou te kunnen helpen goed van start te gaan. Als jouw administratie goed is ingericht en jij het gevoel hebt dat je er grip op hebt en lekker van start kan, dan ben ik geslaagd.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Treesje Wijnen VSP


Werk je met Treesje Wijnen VSP samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Treesje Wijnen VSP heeft nog geen reviews