VA Vanwijk

VA Vanwijk

5,0 Sterren

Virtual Assistant

 • Zelfstandig Professional
 • NIEUWEGEIN

Ik ben sinds 2 jaar ZZP’er; als VA (Virtual Assistant) help ik bedrijven (mijn niche zijn voornamelijk de jongens in de bouw, die beter met hun handen zijn en niet zozeer met hun hoofd bij de boekhouding hebben, maar ik ondersteun vanzelfsprekend ook andere ondernemers in een andere branche. Ik kan de hele administratie (bonnen en facturen inboeken, OZB doen, uren bijhouden en backoffice) doen; zij kunnen zich dan beter richten op waar zijn goed in zijn; werken met hun handen! Sinds half juli ben ik erkend Moneybird adviseur; ik heb het Moneybird webinar gevolgd en de daarbij behorende training en toetsing gedaan. Ik werk volledig online; ben dus heel goed bereikbaar via telefoon of whatsapp en via de mail. Maar altijd doe ik eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek om te bespreken wat ik voor je kan betekenen. Misschien wil je dat ik eerst je administratie ga opzetten en alles goed in Moneybird zet en dat je dan later alles zelf doet, waarbij ik je dan kan begeleiden. Maar ook alleen de btw-aangifte kan; veel is mogelijk. Vervolgens werk ik met een strippenkaart en stuur maandelijks een overzicht, zodat je de kosten hiervan goed kunt monitoren. Graag maak ik kennis met je.

De Experts

Samantha van Wijk

Samantha van Wijk

Virtueel assistent

Mijn naam is Samantha van Wijk en graag stel ik me aan jullie voor. Ik ben 30 jaar, woon samen met mijn partner en mijn 2 dochters en hond in Nieuwegein. Als VA ben ik nu ruim 2 jaar bezig en vind het geweldig om andere (beginnende) ondernemers te helpen met hun administratie, backoffice en boekhouding. Ik heb nu 2 bedrijven waar ik mijn expertise op los kan laten. Dat kan al vanaf 5 uur per maand; tijd wat een ondernemer beter kan stoppen in wat hij wel goed kan. In de uitvoering van mijn opdrachten ben ik resultaat- en oplossingsgericht. In mijn vrije tijd geniet ik echt van mijn mooie gezin en sport graag; ook wandelen in het bos of aan het strand met de hond staat vaak op ons lijstje.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van VA Vanwijk


Werk je met VA Vanwijk samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Sandra Hassing

  Absolute Quality Time

  5,0 Sterren

  Samantha is een aanwinst en vult me regelmatig aan. Ik vergeet geen deadline meer en herinnert me om de facturen op te sturen. Ik heb haar nu rechten gegeven voor mijn inbox!

 • Sandra Hassing

  Absolute Quality Time

  5,0 Sterren
  Review voor Samantha van Wijk

  Samantha van Wijk heeft goed gekeken naar mijn administratie en heel wat verbeteringen aangebracht en goede tips gegeven, die mij veel tijd scheelt. Ben erg blij met haar!