Van Daalen Advies

Van Daalen Advies

- Sterren

Belastingadvieskantoor

  • Zelfstandig Professional
  • Goes

Wil jij zoveel mogelijk digitaal werken? Mooi, want waar ik ben, daar is mijn kantoor. Dat kan dus overal zijn: bij mij thuis in Goes, onderweg, op een flexwerkplek of bij jou op locatie. Je kan me dan ook het beste digitaal bereiken: via mail, WhatsApp Business, iMessage of LinkedIn.

Ik vind het uitdagend om administraties zoveel mogelijk te automatiseren. Dankzij alle ontwikkelingen gaat dat steeds gemakkelijker. En Moneybird ondersteunt dat goed. Ik help je graag om je cijfers actueel te houden. Dat geeft je meer grip op je eigen onderneming en helpt je te sturen om verder te groeien.

Met Van Daalen Advies richt ik me vooral op zzp-ers, kleine eenmanszaken en vof’s die bij wat grotere kantoren vaak minder aansluiting vinden. Als klein kantoor herken ik dus de vragen waar mijn doelgroep dagelijks mee te maken heeft.

Om bij te blijven, bezoek ik veel evenementen en studiebijeenkomsten. Als lid van het Register Belastingadviseurs ben ik ook verplicht om mijn kennis bij te houden en op de hoogte te blijven van alle wijzigingen in het vakgebied.

Door de jaren heen heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd. Heb je een vraag die niet direct tot mijn vakgebied behoort, dan ken ik zeker een goede specialist die je verder kan helpen.

Wil je regelmatige ondersteuning en proactief advies? Of wil je dat ik ook je belastingaangiften verzorg? Kies dan voor een abonnement met een afgesproken vaste prijs per maand. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een eenmalige begeleiding of instructie. Net wat jij wilt.

Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tot snel!

Omdat het voor veel klanten handig is om buiten kantooruren bereikbaar te zijn, kan je mij ook 's avonds of op zaterdag een bericht sturen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

De Experts

Samuël van Daalen

Samuël van Daalen

Register Belastingadviseur

Hallo! Mijn naam is Samuel van Daalen. Ik hou van cijfers en help ondernemers om die tot leven te laten komen. Een actuele administratie helpt je met het maken van de juiste keuzes om verder te groeien of je eigen business onder controle te krijgen. Na mijn middelbare school ben ik drie jaar opgeleid bij de Belastingdienst. Het gevoel voor cijfers dat ik daar heb leren ontwikkelen, kwam daarna goed van pas. Ik ben vrij snel overgestapt naar de accountancy. In de jaren ’90 heb ik honderden ondernemers geholpen met de start van boekhouden met de computer. Sinds 2000 ben ik als zelfstandige verder gegaan en stel ik ook jaarcijfers en belastingaangiften op. Tegenwoordig help ik andere accountants- en administratiekantoren grip te krijgen op de cijfers van hun klanten. Je werkt met Moneybird. Ik help je graag stap voor stap om alle slimme mogelijkheden te gebruiken. Ik kijk graag online met je mee. Dat kan op verschillende manieren, variërend van Google Meet tot WhatsApp Business, van TeamViewer tot Chrome Remote Desktop. Mijn bereikbaarheid is ook niet beperkt tot kantooruren. Als dat nodig is, ben ik ook ’s avonds of op zaterdag beschikbaar. Voor een nadere kennismaking kan je terecht op LinkedIn. Veel leuker is het natuurlijk om een keer ‘persoonlijk’ af te spreken. Dat kan online of ergens op locatie, net wat jij wilt.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Van Daalen Advies


Werk je met Van Daalen Advies samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Van Daalen Advies heeft nog geen reviews