Van Kaam & Partners

Van Kaam & Partners

- Sterren

Financials

  • < 10 co-workers
  • Baarle-Nassau

Van Kaam & Partners helpt uw onderneming financieel gezond te houden. Onze adviseurs helpen u inzicht te krijgen in uw financiële situatie. Door op de hoogte te zijn van nieuwe regels, wetten, mogelijkheden en kansen, kunnen wij u helpen de juiste keuzes te maken.

Ongeacht of uw onderneming groot of klein is; een goede en complete administratie is belangrijk om uw onderneming gezond te houden. Het is cruciaal om op de cijfers te kunnen vertrouwen, wetende dat uw administratie op orde is en op het juiste moment bijgestuurd kan worden. Dat vertrouwen vormt de basis van onze administratieve dienstverlening.

De Experts

Els van Loon

Els van Loon

Assistent accountant

Mijn naam is Els van Loon. Ik ben altijd bezig geweest met cijfers, dit is waar ik mij helemaal thuis voel. Voor veel ondernemers is dit niet zo en daarom zie ik het als een uitdaging om ze mee door hun administratie te loodsen. Ik ben iemand die de ondernemer graag helpt bij het krijgen van meer inzicht. Hiervoor vind ik dat een goede samenwerking tussen klant en adviseur van belang is, de lijntjes moeten kort zijn. Of u nu uw gehele administratie of een deel ervan uit handen geeft, de tijd die u bespaart kunt u besteden aan uw kernactiviteiten. In deze tijd moeten de ondernemers mee in het digitaliseren van de administratie. Soms kan dit nog een grote stap zijn. Ik ben een grote voorstander van het digitaliseren en pak dit ook graag samen met de ondernemer aan. Door het digitaliseren is het eenvoudiger om snel te schakelen en een klant snel te voorzien van tussentijdse overzichten en cijfers.

Pascal van Kaam

Pascal van Kaam

Bedrijfsadviseur

Graag ben ik de vertrouwenspersoon voor de ondernemer. Met meer dan 25 jaar ervaring, opgedaan bij verschillende bedrijven en sectoren, kan ik klanten perfect adviseren bij zijn bedrijfsvoering. Herstructurering, fiscale optimalisatie, automatisering of bedrijfsovername ik ben breed inzetbaar en werk graag samen met specialisten op dit gebied.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Van Kaam & Partners


Werk je met Van Kaam & Partners samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Van Kaam & Partners heeft nog geen reviews