Vays

Vays

- Sterren

Virtueel Professional

  • Zelfstandig Professional
  • Venlo

"Als zelfstandig ondernemer weet je hoe belangrijk het is om je werkzaamheden goed te organiseren en efficiënte processen te hebben. Maar soms kan het moeilijk zijn om hier de tijd voor te vinden. Daarom ben ik gestart als virtueel professional om ondernemers te ondersteunen bij het organiseren van hun werkzaamheden en het inrichten van efficiënte processen. Ik richt me hierbij veel op de SOM7 methode van Petra Fehring.

Ik kom vaak tegen dat veel ondernemers hun boekhouding als een gedoe zien en hun financiële zaken niet op orde hebben. Om dit bij ondernemers weg te halen zodat ze aan hun bedrijf kunnen werken en niet in hun bedrijf, bied ik mijn diensten aan om Moneybird bij te houden. Zo zorg ik ervoor dat er ruimte, overzicht en rust ontstaat, zodat de BTW aangifte en jaaraangiftes op tijd gedaan kunnen worden.

Als je wilt dat ik je ondersteun met het organiseren van je werkzaamheden en het inrichten van efficiënte processen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Klik op de knop hieronder om mijn contactgegevens te bekijken en stuur me een bericht om te horen hoe ik je kan helpen. Laten we samen werken aan het behalen van je professionele doelen!"

Regenerate response

De Experts

Yvonne Smedts

Yvonne Smedts

Virtueel Ondersteuner

Als ZZp-er weet ik hoe belangrijk het is om je financiële administratie op orde te hebben. Maar het kan soms moeilijk zijn om hier de tijd voor te vinden. Daarom bied ik mijn diensten aan als virtuele ondersteuner. Ik verwerk inkomende facturen en bonnen, doe bankboekingen en hou contacten bij. Bovendien maak ik offertes en facturen en volg ik deze op. Zo zorg ik ervoor dat je BTW aangifte elk kwartaal klaar is om te versturen, zodat je boekhouder of accountant alleen nog de jaaraangifte hoeft te doen. Als je ontzorgd wilt worden op het gebied van financiële administratie, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Klok op de knop contact om mijn contactgegevens te bekijken en stuur me een bericht om te horen hoe ik je kan helpen. Laten we samen werken aan het behalen van je financiële doelen!

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Vays


Werk je met Vays samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vays heeft nog geen reviews