VDS Finance

VDS Finance

5.0

Administratiekantoor

Contact

Maak kennis met VDS Finance

Oosterhout < 10 co-workers Moneybird-ambassadeur

VDS Finance is een administratiekantoor dat in 2019 opgericht is, met meer dan 12 jaar ervaring in de accountancywereld.

Administrateur en eigenaar Nick van der Sanden is afgestudeerd op HBO Accountancy en heeft meer dan 12 jaar in dienst van een accountantskantoor gewerkt.

In 2019 heeft hij besloten VDS Finance op te richten en met zijn ondernemerschap andere ondernemers te helpen, van het inschrijven tot de volledige administratie.

VDS Finance werkt met vaste maandtarieven voor de volledige administratie, zo weet de ondernemer precies waar hij aan toe is betreft de kosten, en komt zo niet voor verassingen te staan, wat wel vaak is bij regiewerkzaamheden (uurtje-factuurtje).

1 duidelijk maandtarief voor de volledige administratie:
- Wekelijks bijhouden van de online-administratie, zodat je altijd up-to-date bent
- 4 keer per jaar BTW aangifte (omzetbelasting)
- 4 keer per jaar controle op de voorlopige aanslag inkomstenbelasting (voorschot) en
als het nodig is ook aanpassen, om uiteindelijk na afloop van een boekjaar geen hoge
aanslagen van de belastingdienst te ontvangen
- 1 keer per jaar de aangifte inkomstenbelasting inclusief de jaarcijfers
- Ook altijd bereikbaar voor vragen, begeleiding of advies

Dit alles al vanaf € 77,50 per maand

Salarisadministratie al vanaf € 13 per maand per werknemer, dit tarief is inclusief:
- Het indienen van de loonaangiften en pensioenaangiften, het jaarwerk en de bijbehorende
jaaropgaven.
- Dit is eveneens in een online pakket, waar de ondernemer en de werknemers toegang
toe hebben.

Bent u benieuwd wat VDS Finance voor u kan betekenen, neem dan contact op om een vrijblijvend gesprek in te plannen.


Diensten
In huis
 • Accountantsverklaringen - samenstel
 • Allround mkb boekhouder
 • Bedrijfseconomisch advies
 • Bedrijfsoverdracht
 • Begeleiding bij zelf boekhouden
 • Btw aangifte
 • Inkomstenbelasting
 • Invoer boekhouding
 • Jaarrekening
 • Salarisadministratie
 • Schenk- & erfrecht
 • Software inrichting administratie
 • Startersbegeleiding
 • Vennootschapsbelasting
Door derden
 • Accountantsverklaringen - controle
 • Accountantsverklaringen - samenstel
 • Financiering advies
 • Hypotheek advies
 • Juridisch advies
 • Mediation bij echtscheiding
 • Pensioen advies
 • Personeel advies
 • Subsidie advies
 • Verzekering advies
 • Web koppelingen

Prijsstelling
 • Gemiddelde prijs: €55.00
 • Afrekenen op basis van uren
 • Afrekenen op basis van abonnementen
 • Afrekenen op basis van vaste prijs
Organisatie

De Experts

 • Tygo de Koning
  Tygo de Koning
  Administrateur

  Mijn naam is Tygo de Koning. Ik ben in 2020 aan de MBO opleiding junior assistent-accountant niveau 4 begonnen. Na het goed doorlopen van mijn eerste 2 jaar heb ik in het laatste jaar gekozen om voor een dubbel diploma te gaan om mijn kennis te verbreden. Gedurende deze drie jarige periode heb ik eerst stage gelopen bij een bedrijf gericht op professionele uitoefening van sport. Mijn laatste stage was bij VDS Finance. Hier heb ik een half jaar stage gelopen en heb ik voor het eerst kennis gemaakt met moneybird. Moneybird is een handig en makkelijk administratieprogramma die ook goed te begrijpen is voor de ondernemer. Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact op
 • Fabio Cortini
  Fabio Cortini
  Administratief medewerker

  Mijn naam is Fabio Cortini. Ik ben in 2018 begonnen met mijn opleiding Financieel Administratief Medewerker niveau 3. In het eerste jaar wist ik gelijk dat het wel iets voor mij kon gaan worden. Ik merkte dat vooral de praktijk vakken en de boekhoudkundige taken mij aanspraken. Mijn eerste stage was bij een Accountantskantoor. Hier heb ik een half jaar stage gelopen. Ik heb daar veel van geleerd en het heeft mij een goed beeld gegeven van wat ik in de toekomst kon gaan verwachten. Mijn laatste stage was bij VDS Finance. Ook hier heb ik een half jaar stage gelopen. Hier ben ik begonnen met Moneybird en heb ik geleerd hoe ik administraties goed, efficient en praktisch kan bijwerken. Na mijn stage heb ik een contract aangeboden gekregen en deze heb ik dan ook direct ondertekend. Mijn huidige functie is nu administratief medewerker bij VDS Finance en heb sindsdien mijn manier van werken in Moneybird weten te optimaliseren. Wij blijven ons verbeteren in kennis en kunde, dus ook ik zal de nodige cursussen blijven volgen om up to date te blijven. Bent uw nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact op.
 • Nick van der Sanden
  Nick van der Sanden
  Administrateur

  Met mijn HBO Accountancy op zak en ruim 12,5 jaar ervaring in de accountancy-branche, was het voor mij duidelijk dat ik mijn eigen kantoor zou starten. In deze digitale wereld is Moneybird een uitkomst voor zowel ondernemers als adviseurs. Het is mijn bedoeling dat de ondernemer volledig ontzorgt kan worden van de administratieve en fiscale aspecten, maar toch altijd een up to date inzicht heeft in zijn administratie. Als ik de volledige boekhouding verwerk in Moneybird hou ik er een goed gevoel aan over als de ondernemer zich kan focussen op zijn/haar passie. Wanneer de administratie up-to-date blijft is er ook ruimte voor gedegen advies, en nog belangrijker: tijdig advies. Voor heldere vaste maandtarieven verzorgt VDS Finance de complete administratie, dus niet op basis van het uurtje-factuurtje principe. Dat noemen wij: Administratie zonder zorgen.
Recensies

13 recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van VDS Finance
Vakkennis 5.0
Uitleg 4.5
Verplaatsen in mijn situatie 4.5
Afspraken nakomen 5.0
Prijs-/kwaliteit verhouding 5.0
Transparante werk/kosten 5.0

 • Anoniem · 25-07-2023 5.0

  Op zoek naar een bekwame boekhouder met expertise in e-commerce en een persoonlijke aanpak, kwam ik bij Nick en zijn team terecht op aanraden van een bevriende ondernemer. Sindsdien heb ik geen moment spijt gehad. Alles verloopt vlot en wanneer ik iets niet begrijp, leggen ze het geduldig uit en reageren ze snel. Als je een uitstekende boekhouder zoekt die niet alleen snel reageert, maar ook een persoonlijke band met zijn klanten opbouwt, kan ik ze zeker aanraden.


 • Anoniem · 11-07-2023 5.0

  Prima boekhouder met verstand van diverse zaken! Beheert de administratie van 5 BV's voor mij.


 • Pascal Peskens · Babily · 10-05-2023 · Review voor Nick van der Sanden 4.5

  Wij hebben een fijne samenwerking met Nick en het team van VDS Finance. Vakkennis is er in overvloed en afspraken worden netjes nagekomen.


 • Jeroen Schouwenburg · YINK · 12-10-2022 · Review voor Nick van der Sanden 5.0

  VDF Finance is eigenlijk alles wat je in een goed boekhoudingskantoor zoekt. Ze reageren altijd snel op vragen en denken goed mee. Als wij een investering maken voor ons bedrijf, hoeven we Nick niet te herinneren dat we deze kosten maandelijks moeten afschrijven. Dat gaat hier allemaal automatisch. (Helaas spreekt dat voor andere boekhouders niet voor zich. Daarnaast gaan altijd alle aangiftes op tijd de deur uit en alles wordt goed op juistheid gecheckt. Nick is ons zelf aangeraden door een ander bedrijf en wij hebben ook weer iemand aangereden om de boekhouding door VDS Finance te laten verzorgen. Dit zegt wel iets over onze tevredenheid. Voor ons top!


 • Kevin Kuijpers · KK Service · 14-08-2020 · Review voor Nick van der Sanden 5.0

  kan voor alles mij Nick terecht. komt altijd zijn afspraken na. weet altijd waar je aan toe bent. een hele prettige samenwerking.


 • Jerry Zechiel · JZ IT (eenmanszaak) · 06-08-2020 · Review voor Nick van der Sanden 5.0

  Na eerdere ervaringen met andere boekhouders had ik voor mezelf al een beeld van waar ik naar op zoek was. De punten die ik het meest belangrijk vindt zijn: Ik zocht iemand met ruime ervaring binnen het boekhouden, iemand die mij niet het gevoel geeft dat ik een nummertje ben als zpp'er tussen de grotere bv's, iemand die me durft te zeggen waar het op staat, iemand die snel schakelt, want als ondernemen wil je bepaalde vraagstukken soms gewoon snel afgevinkt hebben, iemand die de tijd neem om je uit te leggen hoe bepaalde zaken boekhoudkundig werken (zoals bijvoorbeeld het rijden van een youngtimer), iemand die je volledig ontzorgt, zodat je je op je corebusiness kan richten en rust ervaart op de vlakken van bijvoorbeeld de belastingbetalingen, iemand die van zich laat horen en je inlicht als er zaken gedaan moeten worden, iemand die je van het juiste advies voorziet om er financieel het meeste uit te halen en iemand die een goede prijs aanhoudt voor zijn/haar diensten. Aangezien Nick in al deze punten heeft voorzien is Nick echt een meerwaarde voor mijn onderneming. Het is ook nog is mooi meegenomen dat Nick iemand is met wie je prima een bakkie kan doen en het over meer dan alleen zakelijke dingen kan hebben. Nick communiceert duidelijk en neemt echt de tijd om alles goed toe te lichten. Afspraken worden nagekomen en hij reageert super snel. De prijs kwaliteit verhouding is meer dan prima. Tevens is Nick transparant in alles wat hij doet. Ik woon zelf in Rotterdam en Nick zijn kantoor zit in Oosterhout, maar dat maakt niks uit want alles is prima op afstand te regelen. Ik heb liever een goede boekhouder die iets verder weg zit en al de eerder bovengenoemde punten heeft, dan er een die dichtbij zit en je niet de tijd, aandacht of kwaliteit geeft waar je naar op zoek bent. Al met al ben ik super tevreden over Nick en kan ik hem aan een ieder aanbevelen! Bedankt Nick! Op naar een mooie verdere samenwerking.


 • Jelle Soeters · Jelle Soeters physical training · 18-06-2020 · Review voor Nick van der Sanden 4.5

  Zeer tevreden over de samenwerking met Nick. Buiten het feit dat hij mijn boekhouding zorgvuldig doet adviseert hij mij waar nodig is. Nick is goed te bereiken en staat snel klaar wanneer ik vragen heb of een afspraak wil inplannen.


 • Thijs van den Wijngaard · 01 Events · 10-03-2020 · Review voor Nick van der Sanden 4.5

  Nick is een zeer kundige accountant die zeer accuraat en klantvriendelijk te werk gaat. Als ik tegen dingen aanloop reageert hij snel en beschikt hij over de expertise om op de juiste manier te schakelen.


 • Don Musters · Unit Car Cleaning · 06-03-2020 · Review voor Nick van der Sanden 5.0

  Super samenwerking en reageert snel als er om hulp word gevraagd


 • Anoniem · 27-01-2020 · Review voor Nick van der Sanden 5.0

  Ik ben zeker tevreden over de samenwerking met Nick, als er iets is dan helpt hij gelijk. Ben door Nick moneybird gaan gebruiken en dat bevalt me prima echt een aanrader!


 • Genelva Fijneman · Nagelstudio Genelva · 29-11-2019 · Review voor Nick van der Sanden 5.0

  Nick verzorgt voor mij al jaren de administratie en ik ben zeer tevreden over zijn werk. Nooit geen verrassingen achteraf en lage maandelijkse kosten. Reageert ook altijd snel, echt aan te raden dus.


 • Wilco Bos · Wilco Service Dienst · 26-11-2019 · Review voor Nick van der Sanden 3.5


 • assink · AssinkTotaalbouw · 26-11-2019 · Review voor Nick van der Sanden 5.0

  Goed tevreden over de gang van zaken los het meteen op . Boekhoudprogamma ook tevreden over .groet Assinktotaalbouw .