VGA

VGA

- Sterren

Administratie en Advieskantoor

  • Zelfstandig Professional
  • Gemert

VGA (Van Geffen Administraties) is per 1 januari 2015 gestart met een administratiekantoor, eigenaar Robert van Geffen is al ruime tijd (vanaf 01-09-1988) in deze branche werkzaam.

Robert is begonnen destijds met de opleidingen vanaf de “bodem” op dit vakgebied (praktijk diploma boekhouden). Via MBA heeft hij de SPD opleiding volbracht. Na het voltooien van deze opleidingen heeft hij de opleiding Accountant Administratie consulent gedeeltelijk succesvol afgerond. Deze theoretische achtergrond komt prima van pas tijdens de dagelijkse en veelzijdige werkzaamheden. Ook op loongebied heeft Robert uitgebreide ervaring, hoewel daar bij VGA niet de nadruk op ligt.

De nadruk ligt met name op het verwerken van administraties van ondernemers en het samenstellen van een degelijk jaarrapport en de bijbehorende aangiften.

Robert heeft zijn ervaring opgedaan bij diverse regionale accountants- en administratiekantoren. En na de laatste grote reorganisatie werd het tijd om een eigen visie naar buiten te brengen en de omgang met klanten op een nieuwe, eigen manier te doen. De huidige ondernemer is veeleisend en vandaar dat VGA intensief samenwerkt met andere partners, gespecialiseerd op het gebied van lonen, pensioenen, fiscaliteiten en andere ter zake doende issues. Door deze samenwerking biedt VGA een totaalconcept aan tegen een zeer concurrerend tarief. Uw administraties, jaarrapportages op orde, fiscaal geoptimaliseerd tegen een prima prijs.

VGA hanteert vaste budgetafspraken, zodat iedereen van tevoren duidelijkheid heeft omtrent de kosten. Geen verrassingen achteraf. Heldere, duidelijke communicatie, zonder verrassingen.

Grote voordeel voor veel ondernemers is, dat ik geen kantoortijden er -dagen hanteer voor afspraken, ook buiten deze uren en in het weekend zijn we bereikbaar mits beschikbaar.

De Experts

Robert van Geffen

Robert van Geffen

Eigenaar

Op 1 januari 2015 ben ik gestart met een eigen administratiekantoor en ben vanaf 01-09-1988 in deze branche werkzaam. Begonnen destijds met praktijk diploma boekhouden en via MBA heb ik de SPD opleiding volbracht. Hierna de opleiding Accountant Administratie consulent gedeeltelijk succesvol afgerond. De nadruk ligt met name op het ontzorgen van de ondernemer, dat wil zeggen dat we diverse administratieve zaken en BTW aangiften voor ze doen, maar ook stellen we een degelijke jaarrekening samen met de bijbehorende aangiften IB en VPB. Ik heb mijn ervaring opgedaan bij diverse regionale accountants- en administratiekantoren. Na de laatste reorganisatie werd het tijd om een eigen visie naar buiten te brengen en de omgang met klanten op een nieuwe, eigen maar zeer integere manier te doen. De huidige ondernemer is veeleisend en vandaar dat ik intensief samenwerk met andere partners, gespecialiseerd op het gebied van lonen, pensioenen, fiscaliteiten en andere ter zake doende issues. Door deze samenwerking kan ik een totaalconcept aanbieden tegen een zeer concurrerend tarief. Uw administraties, jaarrapportages op orde, fiscaal geoptimaliseerd tegen een prima prijs. Geen verrassingen achteraf, heldere, duidelijke communicatie, zonder verrassingen.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van VGA


Werk je met VGA samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

VGA heeft nog geen reviews