Facturatie voor starters, zo gebeurd met Moneybird

Wat onze klanten over ons zeggen

 • Sterren

  Te gekke too..

  Voor de gewone ondernemert zoals ik is het extreem prettig om een tool te hebben die niet alleen als digitale archiefmap voor je bonnen fungeert, maar ook automatisch van alles voor je regelt. Betrouwbaar, compleet, intuïtief in gebruik. Ideaal.

  Maarten Brand · 23-03-2022

 • Sterren

  Het maakt ons werk zoveel makkelijker!

  Onze boekhouding verloopt vlekkeloos, van offertes tot facturen. De naadloze bankkoppeling elimineert papieren bonnen. Een intuïtieve interface en aanpasbaarheid verhogen efficiency. Zeer aanbevolen voor soepele en georganiseerde financiën. We zijn ook bijna altijd bij met het koppelen van facturen en bonnen omdat het weinig moeite kost.

  Christel de Buyser · 23-08-2023

 • Sterren

  Briljant!

  Al meer dan 10 jaar klant bij MoneyBird. Elk jaar weer beter, en vanaf het begin al goed. Dat beloofd wat, en daarom 5 sterren, voor een applicatie die altijd doet wat het moet doen.

  Martijn Hoppenbrouwer · 01-12-2022

 • Sterren

  Zeer tevreden

  Ik werk nu sinds januari 2022 met moneybird. En het werkt erg prettig met de nota's maken, uren noteren, contacten invoeren en vooral de offertes maken, ondertekenen en versturen. Ik heb dit boekhoudprogramma ook aan andere ondernemers voorgesteld. Deze gaan zich bij jullie aanmelden! Groeten Linda ten Cate

  info@youmeus.nu · 10-10-2022

Wie is Moneybird en wat kunnen we voor jou als startende ondernemer doen?

Illustratie rekenmachine en factuur Je producten of diensten verkopen

Facturen sturen

Wanneer je een project hebt afgerond of een product of dienst hebt geleverd, wil je daar natuurlijk voor betaald krijgen. Het is daarom belangrijk goede facturen te sturen. Met Moneybird is dit een fluitje van een cent!

Illustratie lang papier uit envelop Geen omkijken meer naar!

Automatische herinnering versturen

Worden je facturen niet op tijd betaald? Geen nood! Moneybird stuurt automatisch herinneringen op de dag die jij kiest!

Illustratie kalender met omcirkelde dag Elke maand automatisch je facturen versturen

Periodieke facturen sturen

Werk je bijvoorbeeld met abonnementen, dan is deze functie ideaal voor jou. Je maakt periodieke facturen aan en Moneybird verstuurt deze automatisch op het moment van jouw keuze!

Illustratie man met zwart haar en baard met rekenmachine Altijd en overal inzicht in je administratie

Mobiele app

Net een bespreking gehad en beloofd een offerte te sturen? Stel deze dan direct op in de mobiele app van Moneybird. Ook het sturen van facturen of het scannen van je bon gebeurt in een handomdraai.

Wat zijn de kosten?

De eerste 60 dagen zijn altijd gratis.

Hoe werkt het?

Gratis account aanmaken

Bij het klikken op 'Gratis aanmelden' ga je akkoord met onze voorwaarden. Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA: privacy (opent in nieuw tabblad), voorwaarden (opent in nieuw tabblad).