WantMyMoney krijgt een nieuw onderkomen

In het najaar van 2011 zijn we met het team van Moneybird, in samenwerking met Jurjan Hiemstra, het vernieuwende incassobureau WantMyMoney gestart. We zagen vanuit Moneybird grote kansen in de markt van de incassobureau’s en hadden goede ideeën om WantMyMoney groot te maken.

Gedurende het kleine jaar dat WantMyMoney nu draait is bewezen dat het nieuwe concept goed werkt, er zijn honderden zaken aangemaakt en veel schuldeisers hebben hun geld gekregen. We zijn verheugd om te zien dat veel Moneybird-gebruikers baat hebben bij de rechtstreekse koppeling met WantMyMoney.

Tijdens dit jaar WantMyMoney is ook Moneybird hard gegroeid, niet alleen in gebruikers, maar ook in het aantal teamleden. Door deze groei kost het steeds meer tijd om alles in goede banen te leiden. Daarnaast liggen er veel geweldige plannen voor Moneybird op de plank waar we graag aan willen beginnen.

Naast Moneybird is ook WantMyMoney harder gegroeid dan we gedacht hadden. Momenteel zijn er al bijna 1.000 ondernemers met een actief WantMyMoney account. Omdat het zonde zou zijn om het één ten koste van het andere te laten groeien, hebben we WantMyMoney een nieuw onderkomen willen geven.

Per 1 juli 2012 heeft De Online Dienstverlener B.V., WantMyMoney onder zijn hoede genomen. Merijn Stapert en Aziz Al-Harazi van De Online Dienstverlener zullen samen met Jurjan Hiemstra het concept verder doorontwikkelen. ICT dienstverlener Warpnet (opent in nieuw tabblad) zal de technische realisatie voortzetten. Natuurlijk zal het Moneybird team zijdelings betrokken blijven bij de verdere ontwikkelingen.

De huidige functionaliteiten in WantMyMoney zullen op dezelfde wijze worden aangeboden. Het nieuwe team achter WantMyMoney wil wel op korte termijn de dienstverlening verder gaan uitbouwen, dit zullen ze doen onder de naam Payt. Ze willen de wereld van de incassobureau’s openbreken door een laagdrempelige kwalitatieve manier te bieden om geld te innen van wanbetalers. De koppeling tussen WantMyMoney/Payt en Moneybird zal blijven bestaan. Via de website payt.nl (opent in nieuw tabblad) en twitter @PaytNL (opent in nieuw tabblad) zullen ze jullie op de hoogte blijven houden van de ontwikkelingen.

Vanuit Moneybird willen we Merijn, Aziz, Arnoud en Jurjan veel succes wensen met de doorontwikkeling van WantMyMoney/Payt!

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.