De Moneybird teamweek

Vanuit het team werd er in de afgelopen tijd het idee geopperd om met z’n allen een weekje weg te gaan naar het buitenland. Het doel: teambuilding en tijd maken voor discussies over de toekomst van Moneybird. Na een zoektocht naar het perfecte huisje voor het hele team, was het dan vorige week zover. We gingen met z’n allen op stap!

Als basis voor deze trip hebben we gekozen voor het wonderschone Monschau in de Eifel. Dit dorp is vooral bekend vanwege zijn karakteristieke vakwerkwoningen en idyllische ligging. Hier hadden wij een oude sportzaal tot onze beschikking die is omgebouwd naar vakantiewoning voor groepen.

Kleine straatjes

Wat heeft deze trip ons nou opgeleverd? Niet alleen hebben we elkaar beter leren kennen, je bent immers 24/7 bij elkaar in de buurt, we hebben ook goed gediscussieerd over de toekomst van Moneybird en onze manier van werken.

De werkplek voor deze week

Om optimaal met elkaar te kunnen samenwerken, is het af en toe nodig om een stapje terug te nemen en te kijken of onze processen nog wel in orde zijn. Verschillende onderwerpen zijn langs gekomen in de discussies. Hoe kunnen wij onze gebruikers nog beter van dienst zijn? Waar willen we met z’n allen naartoe gaan werken nu de nieuwe versie van Moneybird stap voor stap wordt uitgerold? Ook hebben we met alle ontwikkelaars gekeken naar manieren om ons werkproces verder te optimaliseren en beter aan te kunnen sluiten bij de behoefte van onze gebruikers.

Uit deze discussies zijn een aantal richtlijnen ontstaan waar wij met z’n allen achter staan. Dit stelt ons in staat om duidelijke keuzes te maken over onze werkwijze en de ontwikkeling van Moneybird.

Daarnaast hebben we natuurlijk een hele gezellige tijd gehad. We hebben genoten van de sfeer, het lekkere eten en de vele spelletjes die ’s avonds werden gespeeld.

Samen koken

Nu terug in Nederland kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde trip. Wij hopen dit in de toekomst weer te kunnen herhalen. Wil je zelf ook deel uitmaken van ons team? Bekijk dan de vacatures op onze vacaturepagina.

Samen eten

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.