Op naar nóg zo’n fantastisch jaar, op naar 2024! 

Terwijl ik dit aan het schrijven ben denk ik: jeetje, wat is de tijd gevlogen. Ik ben op 1 april bij Moneybird gestart, maar wat zijn er toch al veel leuke en toffe dingen gebeurd het afgelopen jaar. Het voelt stiekem alsof ik hier al veel langer zit. Klinkt positief, wat mij betreft!

Als ik terugblik op het afgelopen jaar kan ik met trots zeggen dat we bij Moneybird best wat indrukwekkende hoogtepunten met elkaar hebben bereikt en gevierd. 

Great Place To Work #

Een van de eerste hoogtepunten die nog vers in mijn geheugen zit is dat we op de derde plek van de Best Small Workplaces zijn geëindigd! Dit was tevens het eerste zogenoemde hoogtepunt dat ik zelf meemaakte. De bekendmaking hiervan was tijdens ons zomeruitje waardoor we dit succes gezamenlijk konden vieren.  

Wedstrijdje varen op een zelfgebouwd vlot tijdens een teamuitje

Recent hebben de Moneybird collega’s opnieuw de GPTW enquête ingevuld en hebben we gehoord dat de certificering voor 2024 binnen is! Of we een plekje kunnen behalen in de top 10 Medium Workplaces moet nog blijken, maar ik vind voornamelijk de resultaten interessant. Alles is anoniem ingevuld en niet te herleiden naar een persoon, maar alles bij elkaar geeft wel een mooi inzicht in waar Moneybird momenteel staat. Waar zijn we al goed in en waar kunnen we nog verbeterslagen in maken?  

Groei #

Afgelopen jaar hebben we namelijk ook de mijlpaal van 50+ Moneybirders bereikt. Ik bedoel dan niet 50+ als in leeftijd, maar het aantal collega’s! Wat vijftien jaar geleden begon als een klein team is inmiddels uitgegroeid tot een dynamische organisatie met meer dan 50 toegewijde Moneybirders. Deze groei is niet alleen een getal op papier, maar ook een mooi tastbaar bewijs van de veerkracht en het harde werk van alle Moneybirders.

15 jaar Moneybird #

Afgelopen oktober bestond Moneybird vijftien jaar! Ter ere hiervan hebben we een inspirerende, maar vooral hele gezellige offsite gehouden in het bruisende Amsterdam. Met alle Moneybirders zijn we drie dagen op pad geweest en hebben we verschillende dingen gedaan, zoals een bedrijfsbezoek aan Adyen, luisteren naar Tom de Bruyne, expert op het gebied gedragsbeïnvloeding, met elkaar uit eten geweest en niet te vergeten: een gezellig knalfuif gehad in de rooftopbar van hotel Jakarta waar we met elkaar verbleven. 

Feestje in Amsterdam voor het 15 jaar jubileum van Moneybird

Naast al deze leuke en gezellige activiteiten met elkaar moesten we natuurlijk ook nog onze Moneybird klanten te woord staan! We hebben daarom op verschillende momenten een everyone on-support moment gepland. Het was ontzettend mooi om te zien hoe alle collega’s aan de slag gingen met de support tickets en we op deze wijze veel plezier konden hebben met elkaar, maar ook onze klanten te hulp konden staan. De offsite stond voor mij in het teken van verbondenheid en viering, waarbij we stil stonden bij de gezamenlijke successen, maar ook inspiratie hebben opgedaan voor de toekomst. 

Samen het jaar uit #

En natuurlijk: wat is een feestelijk jaar vol hoogtepunten zonder een spetterende kerstborrel? Om het jaar af te sluiten hebben we met elkaar een gezellige kerstborrel gehouden op de ijsbaan aan de Oude Markt in Enschede. De middag bestond uit potjes curlen, glühwein drinken met elkaar en vooral heel erg hard lachen en lol maken. De sfeer die er die middag hing beschrijft perfect hoe Moneybird is. 

Kerstborrel op de ijsbaan in Enschede

Terwijl we het jaar afsluiten, kijk ik vol enthousiasme uit naar wat 2024 in petto heeft voor Moneybird!  Samen met dit geweldige team zullen we blijven groeien, leren en successen vieren. Op nog meer plezier, succes en samenwerking! 

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.