Boekhouding voor zzp, zo gebeurd met Moneybird

Kies direct voor een gratis betaalrekening in je boekhoudpakket, zo heb je alles in één. De eerste 6 maanden zijn helemaal gratis, je bespaart dus 180 dagen aan kosten! Na 6 maanden gaat je €35 pakket automatisch in en kun je zorgeloos je boekhouding blijven doen. De betaalrekening blijft gratis!

Wat onze klanten over ons zeggen

 • Sterren

  Werkt top

  top

  Jim De vries · 21-04-2022

 • Sterren

  Love the interface

  I still have to find my way around, coming from Rompslomp (somehow was easier) but i like the interface here much better.

  Debora · 13-04-2022

 • Sterren

  Perfect tool voor klein bedrijf

  Handig programma waarmee de financiële administratie kan worden bijgehouden. Workflows instellen voor offertes en facturen + overzichtelijk voor de inkomende en uitgaande facturen.

  Munt aan Zee · 29-08-2022

 • Sterren

  Overzichtelijk boekhoudprogramma

  Als startende ondernemer is het heel eenvoudig en overzichtelijk om Moneybird te gebruiken. Het is niet moeilijk om in te stellen. De offertes en facturen zien er professioneel uit. Ook moneybird payments wordt door mijn klanten als positief ervaren.

  Nu Vooruit · 10-05-2022

Wie is Moneybird en wat kunnen we voor jou doen?

Illustratie ondertekening op papier Doe je klanten een aanbod

Offertes sturen

Met een goede offerte maak jij het verschil. Je neemt jezelf als ondernemer en je klanten serieus als je een duidelijke offerte hebt. In Moneybird heb je alle tools voor het maken van een offerte in jouw huisstijl.

Illustratie rekenmachine en factuur Je producten of diensten verkopen

Facturen sturen

Wanneer je een project hebt afgerond of een product of dienst hebt geleverd, wil je daar natuurlijk voor betaald krijgen. Het is daarom belangrijk goede facturen te sturen. In Moneybird kan dit eenvoudig in jouw eigen huisstijl!

Illustratie - Betaalpas met hand
Boekhoudpakket met betaalrekening in een!

Geïntegreerde betaalrekening

Je hebt je eerste facturen gestuurd, maar waar laat jij je verdiende geld? Juist, op je zakelijke rekening! Zo heb je zakelijke inkomsten en uitgaven mooi gescheiden van je privérekening! En met de Moneybird Betaalrekening, is alles volledig geïntegreerd!

Illustratie man met zwart haar en baard met rekenmachine Altijd en overal inzicht in je administratie

Mobiele app

Net een bespreking gehad en beloofd een offerte te sturen? Stel deze dan direct op in de mobiele app van Moneybird. Ook het sturen van facturen of het scannen van je bon gebeurt in een handomdraai.

Illustratie prijskaartje met procent teken Doe maandelijks of per kwartaal aangifte

Btw-aangifte

Als ondernemer ben je verplicht om voor de btw een administratie bij te houden. Deze administratie bewaar je in een boekhouding die de Belastingdienst kan controleren. Wanneer je dan de btw-aangifte moet doen en wat daarvoor de mogelijkheden zijn, vertellen we je hier.

Wat zijn de kosten?

De eerste 60 dagen zijn altijd gratis. Kies je in die periode voor het 35 euro pakket met betaalrekening? Dan mag je Moneybird inclusief je betaalrekening 6 maanden gratis proberen. Na 6 maanden gaat je €35 pakket automatisch in en kun je zorgeloos je boekhouding blijven doen. De betaalrekening blijft gratis!

Hoe werkt het?

Gratis account aanmaken

Bij het klikken op 'Gratis aanmelden' ga je akkoord met onze voorwaarden. Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA: privacy (opent in nieuw tabblad), voorwaarden (opent in nieuw tabblad).