administratiekantoor Cromvliet

administratiekantoor Cromvliet

- Sterren

administratiekantoor

  • Zelfstandig Professional
  • Leidschendam

Administratiekantoor Cromvliet is een klein kantoor met specialisme in volledige administratieve en fiscale dienstverlening. Ons kantoor is gelegen in een buitenwijk van Leidschendam met voldoende gratis parkeerruimte. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar
van 10:00 tot 21:00 uur. Wilt u geen administratieve zorgen, zeer waardevolle fiscale adviezen en altijd inzicht in uw complete administratie voor een vaste lage prijs? Wij hebben uw jaarrekening al klaar in de maand februari. Ook houden wij u op de hoogte van de te verwachten belasting-aanslagen, dus deze komen bij u nooit als verrassing.

De Experts

Antonie Schets

Antonie Schets

gepensioneerd controller

Sinds 1976 ben ik werkzaam als administrateur, zowel zelfstandig, als in loondienst. Van 1978 tot aan mijn (vroeg)pensioen in 2004 ben ik werkzaam geweest bij Madurodam als administrateur, later controller. In mijn werk wil ik mensen ontzorgen, zorgen dat er geen verrassingen komen door tijdig aan te geven welke aanslagen ze kunnen verwachten en op welke termijn en door van advies te voorzien. Ik krijg motivatie van de tevreden reacties van mijn klanten.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van administratiekantoor Cromvliet


Werk je met administratiekantoor Cromvliet samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

administratiekantoor Cromvliet heeft nog geen reviews