B Factor support

B Factor support

4,5 Sterren

Virtueel Office Support

 • Zelfstandig Professional
 • Sittard

B Factor is een bedrijf dat ondersteuning biedt aan ondernemers met de financiële administratie in Moneybird en back office werkzaamheden.

Als ondernemer begrijp ik als geen ander dat je niet alle takken van het ondernemerschap even goed kunt beheersen. Daarom ondersteun ik jou graag bij je boekhouding. Ik neem meer dan 20+ jaar ervaring in de (financiële) administratie mee van mijn periode in loondienst.

Door je Moneybird zo efficiënt mogelijk in te richten en te automatiseren, hoef je niet alles meer handmatig te verwerken. Denk hierbij aan onder andere boekingsregels instellen en koppelingen maken met bijv. bankrekeningen, betaalprovider e/o webshop.

Wil je graag de boekhouding uitbesteden? Of toch liever zelf doen, maar wil je wel geregeld je administratie laten controleren, bijvoorbeeld voordat je de BTW aangifte de deur uit wilt doen? Dit, en meer, is allemaal mogelijk.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met me op!

De Experts

Bianca Feron

Bianca Feron

Virtueel Assistent

Ben je op zoek naar iemand die gestructureerd, creatief, betrouwbaar is en met je meedenkt? Ik ondersteun o.a. bij het verwerken van de administratie en ben de schakel tussen ondernemer en boekhouder.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van B Factor support


Werk je met B Factor support samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

4,5 Sterren

Uitleg

4,5 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

4,5 Sterren

Afspraken nakomen

4,5 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

4,5 Sterren

Transparante werk/kosten

4,5 Sterren

Recensies

 • Jessica Hoogland

  Jess Webdesign

  5,0 Sterren

  Bianca helpt mij en het bedrijf van mijn man met de boekhouding en dat geeft mij veel rust. Eerder deed ik alles zelf en stiekem ging daar erg veel tijd in zitten. Bianca heeft de boekhouding altijd up to date en doet navraag bij bijzonderheden.

 • Soraya

  Soraya Berends Supports

  4,0 Sterren

  Bianca leren kennen al in de opstartfase van mijn bedrijf. Ik heb Bianca direct mijn administratie toevertrouwd en ook veelal uitleg gekregen. Dit is tot op de dag erg fijn en waardevol, zeker omdat ze gemakkelijk te benaderen is, open staat voor vragen en geduld heeft ook. Ik kan Bianca dan ook zeker aanraden om mee samen te werken.

 • Fleur balkema

  Moeder's Natuur

  5,0 Sterren

  Ik ben super blij met de hulp van Bianca! Echt een aanrader om haar in te schakelen :)