Boekhoudcoach Daniëlle Rijks

Boekhoudcoach Daniëlle Rijks

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Grathem
 • Moneybird-ambassadeur

Met mijn bedrijf ondersteun ik (startende) ondernemers zonder personeel met hun administratie door middel van coaching. In mijn coaching sessies controleer ik de boekhouding en geef tips om het sneller en makkelijker te kunnen doen. Ook alle vragen worden beantwoord. Door mijn sessies ervaren klanten meer inzicht en rust met betrekking tot hun boekhouding. Ook kijken we naar de toekomst en kijken we hoe de administratie dusdanig ingericht kan worden om de resultaten van deze doelen zichtbaar te laten zijn in de boekhouding.

De Experts

Daniëlle Rijks

Daniëlle Rijks

Boekhoudcoach

Hoi, ik ben Daniëlle. Elk mens is anders, en zo ook elke ondernemer. Iedereen heeft andere behoeftes met betrekking tot hun administratie. Ik vind het belangrijk dat de boekhouding dusdanig is ingericht dat je makkelijk en snel je boekhouding bij kan werken, en vervolgens de juiste gegevens eruit kan halen om je bedrijfsbeslissingen op te baseren. In een samenwerking vind ik het belangrijk dat deze oprecht, eerlijk, en veilig kan plaatsvinden. Daarom wil ik altijd eerst een kennismakingsgesprek, waarin we kunnen aanvoelen of er een klik is. Als dit vertrouwen er is, wil ik ervoor zorgen dat je de administratie zo snel mogelijk kan verwerken, zodat je jouw kostbare tijd op andere manieren kan inzetten. Maar wel zo dat de boekhouding correct verwerkt is, en belangrijke beslissingen genomen kunnen worden op basis van die juiste gegevens. Verder zal ik ook altijd stimuleren om de boekhouding up to date te houden. Door regelmatig even de boeken in te duiken, kan er snel geschakeld worden als dat nodig is.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Boekhoudcoach Daniëlle Rijks


Werk je met Boekhoudcoach Daniëlle Rijks samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • eva van kesteren

  Eva van Kesteren Marketing

  5,0 Sterren

  Zeer tevreden over de samenwerking. Persoonlijke klik, leuk mens, goed inzicht en veel verstand van zaken. Kortom, veel vertrouwen in Danielle als begeleiding bij mijn administratie.

 • Hester Naaktgeboren

  bornnaked bureau voor bedrijfsidentiteiten

  5,0 Sterren

  Daniëlle heeft met alle geduld mijn 1001 vragen beantwoord en stap voor stap het systeem uitgelegd. Juist doordat ik me nooit dom voel bij haar durf ik alles te vragen. Ik heb nu zoveel meer inzicht, grip en daardoor lol met m'n cijfers dat administratie zelfs leuk is geworden. Daniëlle is supergoed bereikbaar, snel en duidelijk. Ook als ik tussendoor even een vraagje heb is ze altijd bereid me te helpen. Heb haar al aan heel veel mede-ondernemers aangeraden dus als je twijfelt: dit is je teken om haar te contacten!

 • Danniek Oberije

  byDO Coaching

  5,0 Sterren

  Daniëlle staat altijd voor mij klaar en maakt boekhouding simpel en daardoor ook leuk! Ze heeft enorm veel kennis, reageert snel op vragen en komt haar afspraken altijd na. Ik vind de samenwerking met Daniëlle ontzettend fijn en zou haar aanbevelen aan elke ondernemer die een boekhoudster nodig heeft.

 • Daphne Wasimin-Maneschijn

  Daphne Maneschijn

  5,0 Sterren

  Daniëlle is een onwijs fijne vakvrouw met oog voor de ondernemer. Niet alleen gaan onze kwaartaalsessies over de cijfers en of ik alles eerlijk en goed invul in Moneybird, maar ook over waar ik zelf naartoe wil als ondernemer. Als je een betaalbare boekhouder zoekt die met jou mee kan schalen, ben je bij Daan aan het juiste adres. Ik werk nu een jaar met haar samen -en onderneem zelf nu 3,5 jaar- en zou absoluut niet meer anders willen.

 • Lisa Cunningham

  Fotozoet

  5,0 Sterren

  Daniëlle is een super fijne boekhoudster om mee samen te werken. Ze voelt aan waar ze nodig is en zal je niet opdringen om haar meer te laten doen dan dat. Ze helpt snel en accuraat en leert je ook wat je nodig hebt om het in het vervolg zelf te kunnen doen.

 • Iris

  Iris Treffers

  5,0 Sterren

  Daniëlle is echt een expert op het gebied van Moneybird en financiën. Ik ben ontzettend blij met de fijne samenwerking. Ze heeft veel kennis en staat voor je klaar bij vragen of als ik ergens niet helemaal uitkom. Daarnaast zorgt ze ervoor dat ik inzicht heb in mijn cijfers. Ben je op zoek naar iemand die jou kan helpen met Moneybird en/of de financiële administratie dan raad ik je zeker aan om met Daniëlle samen te gaan werken.

 • Ellen

  Ellen Hoffmans

  5,0 Sterren

  Wat ben ik ontzettend blij met Daniëlle! Ze is erg behulpzaam, legt dingen in makkelijke taal uit, denkt heel erg goed met je mee en kan snel schakelen wanneer dat nodig is. Absolute aanrader!

 • Arianne Streefkerk

  Dimayin

  5,0 Sterren

  Danielle is een fantastische boekhouder die goed met je meedenkt! Zij heeft ervoor gezorgd dat mijn overstap naar Moneybird moeiteloos is verlopen (iets waar ik erg tegenop zag) en zij zorgt ervoor dat ik in ieder geval de juiste bedragen betaald aan de belastingdienst :-)

 • Hanke Amels

  Hanke Amels

  5,0 Sterren
  Review voor Daniëlle Rijks

  Danielle is super kundig. Ik voel me bij haar in hele vertrouwde handen. Ze 'leid me op' om mijn eigen administratie te doen. Ze geeft me de info die ik nodig heb en is ook streng als ik het niet netjes doe. Ze overvoert me niet met regeltjes en taken maar doseert dat heel fijn per sessie die we hebben.