Bureau Assist

Bureau Assist

5,0 Sterren

Virtueel en persoonlijk assistent

 • Zelfstandig Professional
 • Oudeschild

Bureau Assist ondersteunt ondernemers met administratieve zaken, projectmanagement & event management. De ondernemer houdt meer tijd over om te doen waar zij goed in is, omdat ze vol vertrouwen de gehele boekhouding uit handen kan geven. Van het sturen van de offerte, tot het maken van de facturen en de administratie aanleveren bij de boekhouder. Daarnaast help ik ondernemers met het overzicht te creëren en houden binnen projecten en/of het organiseren van evenementen. Bureau Assist helpt ondernemers met efficiënter werken en neemt graag werk uit handen.

De Experts

Jasmijn Kooijmans

Jasmijn Kooijmans

Virtual Assistant, Administratief ondersteuner

Ik ben Jasmijn, een hogeropgeleide jonge vrouw, die ruim tien jaar ervaring heeft met ondernemen en op hoog niveau de organisatie van evenementen heeft verzorgd. Ik hou van puzzels oplossen en dat vind ik terug in het doen van boekhouding en het organiseren van projecten. Alle losse stukjes uitzoeken, wat hoort er bij wat en tot een geheel te maken, dat vind ik een grote uitdaging. Ik help ondernemers graag en ben vaak de stille motor die op de achtergrond zorgt dat alles op rolletjes loopt, terwijl jij als ondernemer op de voorgrond van jouw bedrijf mag staan.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Bureau Assist


Werk je met Bureau Assist samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Yoni

  Creative Vibes

  5,0 Sterren

  Ik ben Jasmijn heel erg dankbaar. Ze heeft stap voor stap geholpen met het opzetten van mijn Moneybird. Als ik iets niet begrijp staat ze altijd voor mij klaar om mij te helpen. Jasmijn is echt een aanrader!

 • Karin Mastenbroek

  La Miséto

  5,0 Sterren

  Jasmijn heeft voor overzicht in mijn administratie gezorgd en neemt me veel werk uit handen. Ze is helder en duidelijk in haar communicatie en ik voel me nooit bezwaard om (weer eens) een domme vraag te stellen ;-) Ik het erg prettig om met haar samen te werken en ik kan haar iedereen aanraden!

 • Ellen van Dieren

  Talent College B.V.

  5,0 Sterren

  Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Jasmijn. Vanuit mijn vorig bedrijf had ik zelf ook Moneybird, alleen als ik nu zie hoeveel je er mee kan is de inzet van Jasmijn als moneybird expert zeker waardevol. We gaan van reactief boekhouden naar proactief financieel inzicht t.b.v. ondernemersgroei.

 • Yrenee Koen

  Talent College

  5,0 Sterren
  Review voor Jasmijn Kooijmans

  Alles rondom administratie, het versturen van offertes en facturen, het opzetten van automatiseringen en nog veel meer, verloopt fantastisch dankzij Jasmijn. Ik kan weinig details geven, omdat ik het volledig aan Jasmijn uit handen durf te geven en eerlijk gezegd niet eens weet wat allemaal goed gaat. Bovenal, gaat het goed! Neemt niet weg dat, mocht zij onverhoopt wegvallen, ik heel snel en makkelijk kan leren wat ik moet oppakken. Jasmijn zorgt namelijk ook voor heel duidelijke werkinstructies en logische processen rondom onze dienstverlening. Ik hoop dat ik deze nog een tijdje niet nodig heb en nog lang met Jasmijn kan samenwerken.