Ednet administratie-specialist

Ednet administratie-specialist

- Sterren

Administratiekantoor

  • Zelfstandig Professional
  • Kornhorn

Na ruim 20 jaar ervaring als boekhouder, administrateur, financieel manager en/of relatiebeheerder is Ednet administratie-specialist opgericht.
Vanuit de kantoorruimte in Kornhorn bedient Ednet administratie-specialist inmiddels alweer een flink aantal jaren klanten uit het klein- en middenbedrijf. De administratie wordt daarbij ingericht op basis van de wensen van de klant. De volledige administratie kan door ons gedaan worden, maar ook een periodieke controle komt voor. De BTW aangifte wordt periodiek opgesteld na het verwerken of controleren van de administratie. Door de vele software systemen van tegenwoordig is de administratie vaak gekoppeld met de bank(mutaties) en kunnen facturen ingelezen worden in de administratie. Bij Ednet administratie-specialist maken we hier zoveel mogelijk gebruik van. Als er sprake is van personeel in dienst van het bedrijf kan Ednet administratie-specialist bovendien de loonadministratie verzorgen.
Het opstellen van jaarverslagen, winstaangiftes en de aangifte Inkomstenbelasting verzorgt Ednet administratie-specialist na afloop van het jaar. Vervolgens wordt met de fiscale software de aangifte Vennootschapsbelasting en Inkomstenbelasting verzorgt.
Om (fiscaal) bij de tijd te blijven nemen we regelmatig vaktijdschriften door, lezen we fiscaal nieuws en hebben we regelmatig contact met accountants, fiscalisten en overige deskundigen. Voor speciale vraagstukken als financiering, bedrijfsoverdracht, structuurwijzigingen en overige (juridische) zaken werkt Ednet administratie-specialist daar waar nodig bovendien samen met accountants, fiscalisten en overige deskundigen.

De Experts

Edwin Stuivinga

Edwin Stuivinga

Eigenaar administratiekantoor

Na ruim 20 jaar ervaring als boekhouder, administrateur, assistent accountant, financieel manager en relatiebeheerder is Ednet administratie-specialist opgericht. In deze jaren heb ik ervaring opgedaan bij een mode/kleding bedrijf als (hoofd) administrateur en in de accountancy heb ik gewerkt bij grote en kleine accountantskantoren. In die jaren heb ik veel verschillende administratie- en boekhoudpakketten en softwaresystemen leren kennen. Vanuit deze opgebouwde kennis is mijn doelstelling om het mijn klanten zo makkelijk en eenvoudig mogelijk te maken met de administratie en belastingzaken. De administratie goed inrichten met de juiste tools heeft daarbij mijn grootste aandacht en zorg. Vanuit de kantoorruimte thuis in Kornhorn bedien ik de klanten met de beschikbare software. Regelmatig contact houden met klanten hoort daar vanzelfsprekend nog altijd bij! Met vriendelijk groet, Edwin Stuivinga

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Ednet administratie-specialist


Werk je met Ednet administratie-specialist samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Ednet administratie-specialist heeft nog geen reviews