F.E.M. financiën en meer

F.E.M. financiën en meer

5,0 Sterren

Administratie- en advieskantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Maasland
 • Moneybird-ambassadeur

F.E.M. helpt zzp-ers en MKB-ers met ondernemen, door te zorgen dat zij geen omkijken meer hebben naar hun administratie. Door veel persoonlijk contact, worden financiële vragen van klanten snel beantwoord. F.E.M denkt met je mee en gaat altijd op zoek naar de beste oplossing bij financiële vraagstukken.

Voor meer informatie over F.E.M en ervaringen van klanten, zie de website:
http://www.financienenmeer.nl/

De Experts

Femke Bol

Femke Bol

Boekhouder & fiscaal adviseur

Klantenstop

Hallo! Mijn naam is Femke Bol, vanaf 2019 trotse eigenaresse van het administratie- en advieskantoor “F.E.M. financiën en meer”. Na mijn HBO-studie bedrijfseconomie heb ik ruim 10 jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Toen vond ik dat het tijd was voor iets nieuws en ben ik voor mijzelf begonnen. Ik wilde met mijn opgedane ervaring, ondernemers helpen met hun financiële en boekhoudkundige vraagstukken, met hierbij vooral de focus op ZZP’ers en MKB’ers. Ondernemers willen doen wat zij leuk vinden en waar zij goed in zijn, ondernemen! Een juiste boekhouding hoort hierbij, maar dit is vaak een tijdrovende klus. Daarnaast zijn ondernemers niet altijd op de hoogte van alle financiële voordelen en van de laatste wet- en regelgeving. Ik vind het leuk om met cijfers te werken en neem dit dan ook graag voor je uit handen. Ik heb veel persoonlijk contact met mijn klanten en zij kunnen met al hun financiële vragen bij mij terecht. Ik denk met ze mee en ga altijd op zoek naar de beste oplossing bij financiële vraagstukken.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van F.E.M. financiën en meer


Werk je met F.E.M. financiën en meer samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Het is fijn om Femke een aantal keer per jaar even mee te kunnen laten kijken met de boekhouding, ze is daarin erg flexibel welke zaken je zelf blijft doen en wat ze voor jou regelt. Zo kun je haar inzetten voor haar vakkennis en daarin voegt ze veel waarde toe. Ze is erg vaardig in het instellen van zaken in moneybird zodat je daarna ook zelf weer beter je administratie kan voorbereiden voor de btw aangifte.

 • Kim van Tol

  Kim van Tol

  5,0 Sterren
  Review voor Femke Bol

  Femke heeft mij geholpen om mijn administratie glad te trekken, zodat alles weer netjes klopt. Ze heeft dat niet zomaar gedaan. Maar ze heeft mij precies uitgelegd hoe ik dat voortaan zelf kan doen. Duidelijke uitleg, prima prijs, leuk mens, aanrader!

 • Bas van Vliet

  Van Vliet Nautical Support

  5,0 Sterren
  Review voor Femke Bol

  Ik heb Femke benaderd omdat ik wat specifieke vragen had over mijn administratie. Zij heeft alles gecontroleerd en advies gegeven hoe ik bepaalde zaken correct kan verwerken. Uitermate tevreden en ik kom in de toekomst zeker bij haar terug voor vragen en advies!

 • M. Hoogland

  Seocare

  5,0 Sterren
  Review voor Femke Bol

  Contact met Femke is erg prettig en snel vergaan. Reageert direct op verzoeken via WhatsApp en geeft eerlijk advies. In plaats van zelf werk te willen doen is ze zo vriendelijk geweest op het één en ander uit te leggen, waardoor ik zelf in staat ben om door te gaan met het bijhouden van mijn Moneybird. Transparant, erg betaalbaar, vriendelijk en snel. Top service!!