Hut Accountants en Bedrijfsadviseurs

Hut Accountants en Bedrijfsadviseurs

5,0 Sterren

Accountantskantoor

 • > 10 co-workers
 • Zuidlaren
 • Moneybird-ambassadeur

Hut Accountants en Bedrijfsadviseurs kent een lange historie in Zuidlaren. Al meer dan 30 jaar verleent het kantoor haar diensten aan het MKB van Zuidlaren en wijde omgeving. Wat begon als een belastingadviesbureau is in de loop van de jaren getransformeerd naar een accountantskantoor waar de adviesrol hoog in het vaandel staat. Alles draait bij ons kantoor om persoonlijke aandacht voor onze klanten. Met een team van 15 medewerkers staat Hut ondernemers en particulieren dagelijks met raad en daad bij.
Om de adviserende rol van het kantoor meer te benadrukken hebben we gekozen voor splitsing van de activiteiten: Hut Accountants voor de traditionele diensten zoals het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van belastingaangiftes en loonadministraties, en Hut Bedrijfsadviseurs voor de adviesdiensten.

Het kantoor investeert al sinds jaar en dag in kennis. Om dat nog meer te benadrukken heeft Hut nieuwe diensten ontwikkeld. Er wordt specifiek ingezet op hoogwaardig en praktisch inpasbaar belastingadvies, winstverbetering voor MKB ondernemingen en financiële planning, verzuim- en arbeidsongeschiktheidsoplossingen voor ondernemers.

Alles draait bij ons kantoor om persoonlijke aandacht voor onze klanten. Tijdens kantoortijden is Accountantskantoor Hut altijd bereikbaar. Vragen kunnen per telefoon of per mail worden gesteld aan een vast aanspreekpunt voor de ondernemer.

Er is veel kennis in huis en er wordt continu geïnvesteerd in vaktechniek door onder meer het volgen van cursussen en opleidingen.

De Experts

Petra Poppen-Pinkster

Petra Poppen-Pinkster

Assistent Accountant

Ik vind het belangrijk om ondernemers te helpen hun administratie goed op orde te hebben en van daaruit de jaarcijfers samen te stellen en daarnaast te adviseren over de toekomst.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Hut Accountants en Bedrijfsadviseurs


Werk je met Hut Accountants en Bedrijfsadviseurs samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • A.J. Vegt

  ZEBRA3.IT

  5,0 Sterren

  Samenwerking en communicatie zowel binnen als buiten Moneybird is altijd erg plezierig. Ik krijg snel antwoord op vragen en aanpassingen waar nodig worden snel doorgevoerd. Ben erg tevreden over het pakket en de samenwerking / interactie met mijn accountant!

 • Peter van de Rijdt

  Staxxer B.V.

  5,0 Sterren

  Zeer tevreden! Ik heb contact met Petra en Koen en met beide is de communicatie uitstekend en verloopt alles volgens afspraak.

 • Willem

  deWebshopMan

  5,0 Sterren
  Review voor Petra Poppen-Pinkster

  Petra is top! Altijd goed bereikbaar, neemt de tijd om zaken helder uit te leggen en helpt me regelmatig herinneren als er nog dingen gedaan moeten worden.

 • Hidde Hageman

  Hidde Hageman Media

  5,0 Sterren
  Review voor Petra Poppen-Pinkster

  Petra denkt geweldig mee en geeft echt toegevoegde waarde. Een aanwinst voor een goede boekhouding!

 • Nienke Sterrenburg

  De Helleborus

  5,0 Sterren
  Review voor Petra Poppen-Pinkster

  Petra is een zeer kundige accountant. Ze neemt altijd de tijd voor ons en legt het goed uit! Toen we overstapte op Moneybird zijn we overgestapt naar Hut accountants. Dit is geen moment tegen gevallen! We kunnen dit aan iedereen aanbevelen.