PATROZA Administratie & Advies

PATROZA Administratie & Advies

- Sterren

Administratiekantoor

  • Zelfstandig Professional
  • Arnhem

PATROZA Administratie & Advies is een kantoor gevestigd te Arnhem, maar landelijk actief.

PATROZA kan voor u de financiële administratie, loonadministratie, jaarrekening en fiscale aangiften verzorgen. Daarnaast kan ik u ook helpen met ad interim diensten door middel van ondersteuning op de financiële afdeling, zowel op de korte als op de lange termijn. PATROZA staat voor een betrokken, tijdige en transparante dienstverlening. Ook ik vind professionaliteit en vakbekwaamheid erg belangrijk en dit betekent dat u meerdere keren per jaar geïnformeerd zal worden omtrent de ontwikkelingen binnen en buiten uw onderneming.

Door middel van, online en face to face, heldere en tijdige communicatie en maandelijkse verwerking van uw administratie zorg ik ervoor dat u up-to-date bent over de laatste stand van zaken. Mijn kennis houd ik op peil door aanvullende gecertificeerde cursussen en opleidingen te volgen.

Spreekt het bovenstaande u aan, dan sta ik graag voor u klaar om u te begeleiden bij uw ondernemersavontuur.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar mijn website www.patroza.nl. Voor vrijblijvend persoonlijk contact kunt u mij bereiken via martin@patroza.nl of bel naar 06-43135788.

De Experts

Martin Patroza

Martin Patroza

Eigenaar

Zoekt u als ondernemer een administratiekantoor dat u in alle fasen van het ondernemerschap ontzorgt? Dan bent u hier op het juiste adres. Mijn avontuur is ontstaan vanuit de visie om het verhaal van de ondernemers te combineren met de cijfers, en daarmee maatwerk te leveren, dit is iets waar ik veel werkplezier en voldoening uit haal. Als professional werp ik een positief kritische blik op uw cijfers, zodat u uw onderneming ten volle kan laten ontplooien. U heeft een bepaalde visie en middelen tot uw beschikking. Dat is uw kracht, ik wil die kracht benutten om hier zoveel mogelijk voordeel voor u uit te halen door in te spelen op de markt. Bij mij staat u centraal en vind ik het dan ook erg belangrijk om een persoonlijke relatie met u te onderhouden. Wat ik voor u(w onderneming) kan betekenen: een betrokken, tijdige, transparante, professionele en vakbekwame dienstverlening. Ik ben er voor de ondernemer die de administratie zelf wil voeren en door mij periodiek te laten controleren tot en met de ondernemer die alles uit handen wil geven en rustig wil kunnen slapen met de wetenschap dat alles dik in orde is!

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van PATROZA Administratie & Advies


Werk je met PATROZA Administratie & Advies samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

PATROZA Administratie & Advies heeft nog geen reviews