Stefan Jacobs Consultancy

Stefan Jacobs Consultancy

- Sterren

Consultancy

  • Zelfstandig Professional
  • Enschede

Mijn naam is: Stefan Jacobs, 35 jaar en woonachtig op het mooie Roombeek in Enschede(buurman van Moneybird). Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk aan lezen, reizen, sporten en word ik heel enthousiast van koken!

In mijn zakelijke leven was ik eigenaar en bedenker van het bedrijf: De Digitale Boekhouders (verkocht per december 2022). Dit bedrijf is het voorbeeld van innovatie in de markt, mede omdat alles geautomatiseerd en gedigitaliseerd is. Ondertussen is alles zo strak ingericht dat mijn aanwezigheid minder van belang is. Daardoor is er voor mij ruimte ontstaan om ambitieuze ondernemers te helpen met meer rendement te genereren binnen hun bedrijf. Omzet maken kunnen de meeste ondernemers wel echter winst maken blijkt vaak lastig, helemaal in combinatie met groei.

Daarnaast help en adviseer ik ondernemers ook met het inrichten van hun financiële administratie. Haal jij wel het maximale uit jouw Moneybird administratie? En heb jij strakke maandelijkse stuurcijfers zodat je elke maand op de hoogte bent van de stand van zaken in jouw boekhouding? Snap jij alle cijfers en weet jij waar je op moet sturen? De boekhouding is het hart van jouw organisatie zonder deze actuele stuurcijfers kan jij als ondernemer onmogelijk optimaal groeien en meer rendement genereren. Daarnaast zorgen actuele stuurcijfers ook voor bewustwording en het maken van de juiste keuzes.

Wil je graag weten wat alle mogelijkheden zijn binnen Moneybird of wil je direct jouw Moneybird administratie goed ingericht hebben zodat je maandelijks kan sturen op jouw cijfers? Voel je dan vrij om contact op te nemen met mij. Je kan mij contacteren via Moneybird of door te mailen naar: stefan@stefanjacobsconsultancy.nl

Ps. doorgaans heb ik in +/- 2uur tijd al jouw gehele Moneybird omgeving geanalyseerd en daarnaast ook geoptimaliseerd. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de omvang van jouw bedrijf.

De Experts

Stefan Jacobs

Stefan Jacobs

Consultant

Mijn naam is: Stefan Jacobs, 35 jaar en woonachtig op het mooie Roombeek in Enschede(buurman van Moneybird). Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk aan lezen, reizen, sporten en word ik heel enthousiast van koken! In mijn zakelijke leven was ik eigenaar en bedenker van het bedrijf: De Digitale Boekhouders (verkocht per december 2022). Dit bedrijf is het voorbeeld van innovatie in de markt, mede omdat alles geautomatiseerd en gedigitaliseerd is. Ondertussen is alles zo strak ingericht dat mijn aanwezigheid minder van belang is. Daardoor is er voor mij ruimte ontstaan om ambitieuze ondernemers te helpen met meer rendement te genereren binnen hun bedrijf. Omzet maken kunnen de meeste ondernemers wel echter winst maken blijkt vaak lastig, helemaal in combinatie met groei. Daarnaast help en adviseer ik ondernemers ook met het inrichten van hun financiële administratie. Haal jij wel het maximale uit jouw Moneybird administratie? En heb jij strakke maandelijkse stuurcijfers zodat je elke maand op de hoogte bent van de stand van zaken in jouw boekhouding? Snap jij alle cijfers en weet jij waar je op moet sturen? De boekhouding is het hart van jouw organisatie zonder deze actuele stuurcijfers kan jij als ondernemer onmogelijk optimaal groeien en meer rendement genereren. Daarnaast zorgen actuele stuurcijfers ook voor bewustwording en het maken van de juiste keuzes. Wil je graag weten wat alle mogelijkheden zijn binnen Moneybird of wil je direct jouw Moneybird administratie goed ingericht hebben zodat je maandelijks kan sturen op jouw cijfers? Voel je dan vrij om contact op te nemen met mij. Je kan mij contacteren via Moneybird of door te mailen naar: stefan@stefanjacobsconsultancy.nl Ps. doorgaans heb ik in +/- 2uur tijd al jouw gehele Moneybird omgeving geanalyseerd en daarnaast ook geoptimaliseerd. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de omvang van jouw bedrijf.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Stefan Jacobs Consultancy


Werk je met Stefan Jacobs Consultancy samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Stefan Jacobs Consultancy heeft nog geen reviews