STERK Accountants B.V.

STERK Accountants B.V.

- Sterren

Accountantskantoor

  • < 10 co-workers
  • Etten-Leur

Een sterke bedrijfsnaam is leuk, maar uiteindelijk gaat het om de mensen die achter die naam zitten.

In ons geval zijn dat de eigenaren Job van Tooren en Gerben van de Sande. Aangevuld met specialisten uit ons strategisch netwerk en natuurlijk onze professionals.

Van een modern accountantskantoor verwacht je alles op het gebied van accountancy, administratieve dienstverlening, fiscaal advies en salarisadministratie. En dat is precies wat we je bieden. Daarnaast zijn we je graag van dienst met juridisch advies, financiële planning, familie- & erfrecht en financiering. Waar nodig of gewenst schakelen we strategische partners bij. Zo beschik je altijd over exact de benodigde expertise voor je specifieke vraagstuk.

Als je klant wilt worden van STERK, gaan we het gesprek aan. We maken kennis en zorgen voor een offerte, die we persoonlijk toelichten. In één of twee vervolggesprekken willen we alles te weten komen over je bedrijf, je ambities en de markt waarin je opereert. Met jouw uitgebreide input en visie staan we een stuk sterker! Ook over je privésituatie willen we het nodige weten, zodat we je altijd optimaal kunnen adviseren.

Als we precies weten wat je van ons verwacht, maken we een jaarafspraak. Hierin lees je precies wat en wanneer je van ons kunt verwachten en welke kosten daarbij horen. Een factuur van STERK komt dan ook nooit als een verrassing. Gesprekken voeren we alleen als het nodig is. Een gesprek om het gesprek, daar hebben we niks mee.

De Experts

Job van Tooren

Job van Tooren

Accountant

Ik ben opgegroeid in het ondernemende dorp Achtmaal. Van jongs af aan vind ik het leuk om de verhalen over het ondernemerschap te horen. De keuze voor de hbo-opleiding Accountancy was dan ook snel gemaakt. Door het volgen van de opleiding tot accountant administratieconsulent AA kreeg ik de unieke kans om in contact te komen met verschillende MKB-ondernemers en ondernemersvraagstukken. Inmiddels heb ik de opleiding tot accountant administratieconsulent AA afgerond en bedien ik samen met mijn compagnon Gerben van de Sande die ook accountant administratieconsulent is verschillende klanten uit verschillende branches. Mijn eerste werkervaringen heb ik opgedaan bij kleinere accountantskantoren. Daarna heb ik bewust de overstap gemaakt naar een groot accountantskantoor. De verschillende ervaringen neem ik mee naar STERK Accountants. Het was altijd mijn droom om een onderneming te starten, maar wel met de ambitie om dit niet alleen te doen. De wegen van Gerben en mij kwamen samen en voor mij was dit het laatste zetje om samen STERK Accountants op te richten. Naast mijn werk haal ik energie uit sport. Ik heb jarenlang gevoetbald bij V.V. Achtmaal, maar daar heb ik door een blessure helaas mee moeten stoppen. Ik daag mezelf nu lichamelijk uit met hardlopen, fitness en vooral mountainbiken.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van STERK Accountants B.V.


Werk je met STERK Accountants B.V. samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

STERK Accountants B.V. heeft nog geen reviews