Sunshine Enzo

Sunshine Enzo

- Sterren

Boekhouder / ondersteuning

Sunshine Enzo heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe klanten. Daarom kun je nu helaas geen contact opnemen.
  • Zelfstandig Professional
  • Etten-Leur

Sunshine Enzo heb ik in het verleden opgezet om naast mijn werk wat vrienden en familieleden te ondersteunen bij het opzetten en bijhouden van hun boekhouding. Hierbij heb ik gaande weg geleerd dat zaken vaak efficiënter en makkelijker kunnen door het gebruik van de juiste software.

Naarmate de tijd verstreek is mijn klantengroep ook wat breder geworden, waarbij de focus ligt op ZZP-ers. Ik merk namelijk dat velen de boekhouding als een lastig iets zien, maar met wat hulp en uitleg merken ze dat het goed te doen.

Daarnaast ondersteun ik ze ook bij een goede opzet en onderbouwing van de boekhouding om vertrouwen te krijgen bij het voeren van de administratie. Vaak geeft het een hoop rust als zaken netjes zijn onderbouwd en goed vast liggen.

De Experts

Stephan van Zon

Stephan van Zon

Accountant

Klantenstop

Ik ben ruim 12 jaar werkzaam in de controlepraktijk bij een accountantskantoor, waar ik nog steeds met plezier werk. De afgelopen jaren heb ik vele klanten gezien van Stichtingen tot grote MKB bedrijven, daarbij ondersteun ik ook diverse DGA's en startende bedrijven. Daarnaast ben in een ZZP-er waarbij ik ondernemers help met het opzetten en beheren van hun eigen boekhouding. Ik ben een echte generalist met IT affiniteit en heb een breed netwerk met kennis waar ik uit kan putten. In mijn vrije tijd besteed ik tijd aan actieve buitensporten, denk hierbij aan Mountainbiken, parachutespringen en skiën/snowboarden.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Sunshine Enzo


Werk je met Sunshine Enzo samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Sunshine Enzo heeft nog geen reviews